promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiábrándító fotón a megöregedett Jennifer Lopez, így néz ki valójában Ben Affleck mindig ragyogó felesége 54 évesen
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sokan kortalannak gondolják Jennifer Lopezt, olyan jól néz ki a színpadon, a kamerák előtt és a vörös szőnyegen is. Pedig még rajta is fog az idő vasfoga.​

A sztárok életébe úgy igazi mélységeiben csak nagyon kevesen látnak bele, és ha bele látunk, akkor sem lehetünk benne biztosak, hogy át tudjuk érezni a helyzetüket. Egyszerűen az átlagember sosem kerül olyan helyzetbe, hogy olyan szinten a nyilvánosság céltáblájává, vagy a rajongás tárgyává váljon, mint bizonyos sztárok.

Nem véletlen, hogy olyan sok a drog- és alkoholprobléma, és a mindenféle botrány a sztárvilágban. Nézőként, rajongóként azt gondoljuk róluk, hogy ismerjük őket, pedig valójában mit tudunk róluk? Semmit, csak a szerepeket ismerjük, amiket eljátszanak a filmekben, a színpadon, a kamerák előtt, a vörös szőnyegen, és így tovább.

Elnézést, hogy ezzel a kis elmélkedéssel kezdem, csak egyszerűen ez a felismerés hasított belém, mikor elcsíptem a Emmy gála egyik pillanatát, ahol  Ben Affleck látványosan rosszul érzi magát a bőrében, mikor Jennifer Lopez egy éles szemszúrással helyre teszi, hogy viselkedjen, majd visszaveszi az ismerős márványmosolyát, amiért egyébként annyira szeretjük. Itt valami lelepleződött, vagy legalábbis egy fél másodperc erejéig kivillant, valahogy így működnek a sztárok. Íme az ominózus pillanat:

Ehhez pedig azért kell elég sok lelki erő, és Jennifer Lopez valószínűleg az egyik legkeményekk hollywoodi sztár. Vegyük csak sorba: lényegében 30 éve a pályán van, és töretlenül sikeres, ilyen hosszú pályafutása nem sok embernek van, pláne nem nőként, ahol még többet nyomnak a latba a külsőségek.

JLo ráadásul rögtön két szórakoztatóiparban is a csúcson van, elsősorban popdívaként él a köztudatban, miközben roppant szórakoztató személyiség, akármelyik talk-show-ba hívják, ott garantált a sok nevetés.

Ha felnézünk a színpadra, meg nem mondanánk hogy egy 50-es nő riszálja magát, és ugyanez igaz Jennifer Lopez filmjeire is. Az énekesnő gondolt egyet, és leforgatta az utóbbi évek egyik legtökösebb akciófilmjét, amit a kritika ugyan kétkedve fogadott (nekünk nagyon tetszett), de a Netflixen mindet letarolt, tavaly ez volt a legnézettebb film a streamingcsatornán. Itt írtunk róla:

JLo itt is kőkemény. Az énekesnő ráadásul a magánéletében is az utóbbi években ért a csúcsra, hiszen két évtized után ismét összejött a frissen elvált Ben Affleckkel, úgyhogy ezt talán már tényleg nevezhetjük igaz szerelemnek.

Jennifer Lopez tényleg olyan, mintha nem fogna rajta a kor, de most leleplezte magát: illetve, sosem csinált belőle titkot.

JLo rengeteg sminket használ, főleg hogy saját divatipari cége is van. Ő a legjobb reklámja a saját cégének, hiszen 20-25 évet könnyedén letagadhatna a korából a kamerák előtt. Ezúttal a Golden Globe-ra készülve osztott meg egy felvételt a követőkkel, amin smink nélkül is megpillanthatjuk a maga hétköznapi természetességében - abban, amit valószínűleg ő is csak nagyon ritkán engedhet meg magának a showbusiness szorításában.

Tegyük hozzá, JLo smink nélkül és 50 fölött is gyönyörű.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás