promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jennifer Lopez még a bugyiját is Ben Afflecknél hagyta
Borítókép:  profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

J.Lo. szexi képére jobb ha felkészülsz, ezúttal mindent megmutat. 

Sokan nem hisznek abban, hogy újraéledhet a szerelem egy párkapcsolatban, pedig Jennifer Lopez és Ben Affleck 17 év után kötött ki egymás mellett. A sztárpáros tavaly összeházasodott, és jelenleg úgy néz ki, hogy szép jövő áll előttük. A lesifotósok persze itt is állandóan a sarkukban vannak, de ezt már teljesen megszokták. Később kiderül, hogy most egymásra fognak unni egy idő után. Mindketten dolgoznak, és Jennifer Lopez is igyekszik mindig bizonyítani, hogy ötven felett is a csúcson van. Az éneklés és a színészkedés mellett modellként sem fogja vissza magát, ráadásul jelképesen a bugyiját és a melltartóját is Ben Afflecknél felejtette, ugyanis egyik legújabb képén anyaszült meztelenül pózol. Az énekes-színésznő egy cipőkampány kedvéért szabadult meg ruháitól, csupán hosszú hajával takarja szexi testét. 

[[c1]]

A dögös fotók itt láthatóak róla:

[[ins]]

A szexi latina, aki már 53 éves (de ez egy cseppet sem látszik rajta), tényleg nem öregszik, nők milliói irigykednek rá fiatalos genetikájáért és valószínűleg Ben Afflecket is ezzel tudta újra meghódítani. Sikeres üzletasszony, színésznő, énekesnő, táncosnő, producer, saját szépségmárkája van, édesanya, férfiak millióinak ő az igazi álomnő. Kinek ne imponálna ez a rengeteg siker? Lopez és Ben Affleck 2022 nyarán össze is házasodtak, és azóta is elválaszthatatlanok.  Ők ketten szinte minden fotójukon olyan szerelmesen néznek egymásra, mint egy tinipár. J.Lot legutóbb a Shotgun Wedding című filmben lehetett látni, mely egy Josh Duhamellel közös akcióvígjáték, de nem áll meg továbbra sem, és folyamatosan forgat a sztár, nem az a pihenős fajta. 

Bennifer pedig álompárként természetesen az álomotthonát is keresi, a hírek szerint már kinéztek egy valódi kastélyt magunknak, de az utolsó pillanatban elálltak a vásárlástól. Egy 64 millió dollár értékű luxusingatlant néztek ki maguknak, egészen eddig pedig minden jel arra mutatott, hogy a szerelmesek meg is veszik a 8 hálószobás kastélyt. A párost látták is a házban még a múlt héten, a friss hírek szerint azonban úgy döntöttek, mégsem vásárolják meg azt. A házaspár egyébként már hosszabb ideje keresgél, korábban egy 34 millió dolláros ingatlant szemeltek ki, ám végül azt sem vették meg - írta a Cosmopolitan. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás