promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Három szót mondott a férj és elvált tőle a felesége, Tóth Gabiért aggódik az ország, Ördög Nóra is hoppon maradt - Ezek voltak a hét legolvasottabb hírei
Borítókép:  TV2 Play
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi, Szoboszlai Dominik, és Ördög Nóra együtt sem tudták legyűrni azt a három szót, ami aztán teljesen betett egyik olvasónk házasságának.​

Egyik lelkes olvasónk, Hanna írta meg nekünk válása egészen hihetetlen tragikus történetét, ahol a kapcsolatának vége mellett a legjobb barátnőjével is rengeteg dolgot kellett megbeszélnie. Egyébiránt egy olyan jelenségről van szó, ami egyre gyakrabban fogalmazódik meg (általában) a férfiak fejében, de csak ritkán végződik ilyen végzetesen.

Rengetegen aggódtak Szoboszlai Dominik egészsége miatt, hiszen számára nem kezdődött igazán jól az év, mivel egy kisebb sérüléssel bajlódott. Rögtön elindultak a találgatások, hogy mennyire súlyos a dolog, mikor térhet vissza, most azonban már tudni lehet, hogy január végén pályára lép. Igen ám, de egy nagyon fontos sorozata most mégis véget ér ezzel a kihagyással.

Ördög Nóra aTV2 egyik legnépszerűbb arca, sokak szerint nem is az egyik, hanem A legnépszerűbb, mert a műsorai sikert sikerre halmoznak, ebben persze nagy szerepe van annak is, hogy jó érzékkel válogatják ki számára a műsorvezetői teendőket. Ördög Nóra a Vigyázat, gyerekkel vagyok! harmadik évadát is sikerre vitte, és sokáig úgy volt, hogy ismét képernyőre kerül a műsor, a csatorna azonban végül máshogy döntött, és leváltották Ördög Nóra műsorát valami egészen mással.

A META folyamatosan frissíti a hozzá kapcsolódó appokat, ezek alól nem képez kivételt a messenger szem. Most egy olyan új fejlesztéssel rukkoltak elő, ami után már régóta könyörögtek a felhasználok, a cég végül meghallgatta a kívánságaikat, a dolog azonban mégsem annyira egyszerű, mint gondolnánk.

A magyar nyelv világszerte elismert nehézségéről nincs vita. Azonban annak ellenére, hogy kihívást jelent, a magyar nyelv szépsége is egyedülálló. A külföldiek is szeretik elsajátítani, különösen, ha turistaként ellátogatnak hozzánk. Nemcsak a helyi kultúrával és gasztronómiával akarnak megismerkedni, hanem igyekeznek néhány magyar szót is megtanulni, figyelve még a helyes kiejtésre is.

Az énekesnő folyamatosan kiemelt célpont volt az emberek szemében, ugyan kapott rengeteg támogatást a rajongóitól, de azt a megszámlálhatatlan mennyiségű támadást és vádaskodást, ami nap, mint nap a nyakába zúdult, nem tudta figyelmen kívül hagyni. Sokan komolyan aggódnak az énekesnőért.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás