promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Váratlan hírt közöltek Szoboszlairól Liverpoolban, véget ér a nagy sorozat?
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Újabb friss hírek érkeztek Liverpoolban Szoboszlai Dominikról.

Az elmúlt hetekben nagyon sokat cikkeztek arról az újságok, hogy pontosan milyen sérülést szenvedhetett Szoboszlai Dominik a Liverpool FC Newcastle United elleni meccsén, miután úgy jött le a pályáról a csere után, hogy azt lehetett látni, baj van. Majd ezt Jürgen Klopp is megerősítette, hogy bizony sérülésről van szó. És a sérülés kapcsán már a magyar újságok arról kezdtek el cikkezni, hogy mennyire lehet komoly a baj.

Vajon veszélyeztetheti-e az EB-szereplését a magyar focistának a nem várt sérülés?

Az később kiderült, hogy a combhajlító izmával lehet valami probléma.

A Mandinernek nyilatkozva Tállay András, a Magyar Sportorvos Társaság főtitkára, ortopédsebész beszélt arról, hogy egy ilyen sérülés mekkora kihagyást ereményezhet. Akkor Tállay megerősítette, hogy a kihagyás veszélye ennél a sérülésnél nem fenyeget, és ettől még a magyar focista ott lehetne a nyári, németországi Eb-n. Ám a napi sajtóban továbbra is fontos téma maradt, hogy vajon mikorra térhet vissza Szoboszlai Dominik Jürgen Klopp csapatába, aki komoly bajba került a hatalmas sérüléshullám miatt. Pedig a Liverpoolnak most több sorozatban is állnia kell a sarat. A szurkolók pedig nagyon sikeréhesek, hiszen jelenleg úgy áll a Liverpool szénája, hogy ez az év akár több kupát is hozhat, és egyelőre a bajnokságot is vezetik a Vörösök, így pedig minden meccs a bajnokságban is élet-halál harc.

Aki pedig tudja már a Liverpool menetrendjét az év elején, az tudja, hogy jön a bajnokság egyik legnagyobb rangadója. A Vörösök az Arsenal ellen lépnek pályára majd február 3-án, előtte pedig a Chelseat fogadják odahaza. Mindkét meccs igazi ki-ki mérkőzés elsz, ha az Arsenalt legyőzik, akkor az Ágyúsok nagyon lemaradhatnak a bajnoki címért folytatott küzdelemben, és a Liverpoolnak kevesebb riválisára kell majd jobban koncentrálnia.

A bajnokságban a következő meccset amúgy az FC Bournemouth ellen játssza a Liverpool, majd január 21-én. És korábban úgy volt, hogy Szoboszlai Dominik ezen a meccsen már visszatérhet, ám most az NSO a Liverpool Echo értesüléseire hivatkozva arról ír, hogy január 24-én térhet vissza a pályán a Liverpool-ban Szoboszlai Dominik, méghozzá egy Fulham elleni Ligakupa-meccsen.

Fontos meccs ez a Liverpool-nak, hiszen ez már a Ligakupában az elődöntő visszavágója.

Így a következő meccs, ahol a magyar játékos tehát a bajnokságban pályára léphet, az a január 31-i Chelsea elleni meccs. Örömhír ez, ám így megszakad Szoboszlai nagy sorozata, hogy a Liverpool összes bajnokiján pályára lép a bajnokságban. Viszont óriási elánnal és feltöltődve térhet vissza, hogy a Liverpool tovább meneteljen a bajnoki címért, és február elején következik tehát egy kisebb mini döntő, ahol szintén pályán lehet már Szoboszlai.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás