promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Váratlan dolog jelent meg a Messengerben, de csak 15 perced van rá
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Eljött az, amire tízmilliók vártak világszerte a közösségi médiában.

Az elmúlt időszakban a nagy techóriások sorra jelentik be az újításokat, már nem nagy csomagokban hozzák a sok kicsi újítást, vagy éppen vegyesfelvágottként a kisebb és nagyobb újításokat, hanem minden kis aprósághoz külön hír is dukál. Így igazából sokkal könnyebben megjegyezzük, hogy miről van szó, valószínűleg az üzenetek sokkal gyorsabban jutnak így célba. A Gmail kapcsán a Google elképesztően sok dolgot változtatott az utolsó negyedévben, ezek közül pedig a legváratlanabb húzás az volt, hogy azokat az email fiókoket törlik, amelyek már jó pár éve inaktívan állnak, így azoknak sietni kell, akik még meg akarják ezeket menteni.

És ha már gyorsaság, a Facebook, avagy a Meta is hozott egy hatalmas újítást a Messengerben, bár erről talán eleddig kevesen hallottak, pedig már régebben megjelent.

Az üzenetküldőben át lehet írni az elküldött üzeneteket, ám ez nem jelenti azt, hogy örökké élhetünk ezzel a lehetőséggel, ha meggondoljuk magunkat, hogy hú, mégsem ezt akartam írni, de nem akarom törölni az összes üzenetet. Csupán 15 percünk van a módosításra, ami se nem kevés, se nem sok, hanem egy optimális intervallum.

A Meta most kicsit csendben vezette be ezt az utólagos üzenetmódosítást, így valószínűleg sokan lemaradtak róla, pedig tízmilliók várhatták erre korábban. Mint ahogy a Forbes is írja, mobilon csak hosszan rá kell nyomni az üzenetre, azaz a módosítandó csetbuborékra, az asztalin pedig az üzenet főlé kell állni, hogy előjöjjön a hármaspont.

A küldéstől számítva legfeljebb 15 percünk van a módosításra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás