promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Messenger-t használsz? Elsöprő változás jön, és alig maradt hátra idő
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az utóbbi évek legnagyobb változása jön.

nagyon sok olyan applikációt vagy programot használunk a mindennapokban, amelyek kapcsán bizony egy-egy apró változás óriási meglepetést okozhat, főleg akkor, ha nem tudjuk, hogy pontosan miről van szó, csak hirtelen kapunk egy értesítést, amely kapcsán döntenünk kell, hogy mit szeretnénk.

Az utóbbi időben rengeteg közleményt adtak ki a nagy techcégek, amelyek óriási változásokról számoltak be. A Google a Gmail kapcsán fordít egyre nagyobb figyelmet arra, hogy egyre nagyobb biztonságban legyenek az adataink, és véletlenül se kerüljenek a csalók és szélhámosok kezébe. A Facebook is egyre nagyobb figyelmet fordít erre, most azonban a Messenger kapcsán egy másfajta változás érkezik, ami azonban annál látványosabb lesz majd.

Mégis miről van szó?

Arról, hogy a Facebook-on lévő oldalak újabb módon juttathatják el üzeneteiket, híreiket a felhasználókhoz. Valószínűleg sokan ennek nem fognak örülni, ám sokan pedig egy rendkívül hasznos újításnak vélik majd, amely segíthet majd nekünk tájékozódni. Az oldalak üzenetei közvetlenül a Messengerbe érkeznek majd, ez pedig elsöprő változás az eddigiekhez képest.

A Facebook-oldalak tehát közvetlenül a Messengerben érhetik majd el a felhasználókat, vagyis minket. Szöveg, kép és hang is megosztható, illetve szavazásokat is lehet majd kezdeményezni. Az új funkció pedig a következő hetekben válik majd elérhetővé mindenkinek, tehát nem amradt sok idő addig, amíg elér majd hozzánk. Ami fontos, hogy az oldalak követői kapnak majd értesítést arról, hogy szeretnének-e csatlakozni a csatornához.

(via HVG)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás