promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kolosszális gond van a Messengerrel, ami rögtön káoszt okozott a felhasználóknál
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Facebook úgy tűnik még nem talált megoldást a problémára.

A Facebook ugyebár nem tagadja, hogy szeretne odacsapni a későbbiekben a TikToknak, ami rengeteg felhasználót szipkáz el tőlük. Próbálkoznak ugyebár a változtatásokkal, de még sok minden gyerekcipőben jár.

A Facebook és az Instagram jelenleg még nehezen tud lépést tartani a TikTokkal, és meglátjuk, hogy a Meta milyen új dolgokat készül bevetni, hogy átcsábítsa az embereket.

Ettől függetlenül a Messenger továbbra is az egyik legnépszerűbb alkalmazás, de azért gyakran előkerülnek hibák is.

Az ATV most arról számolt be, hogy a Pesten Hallottam Facebook csoportban többen is felhívták a figyelmet egy kolosszális gondra. Sokaknál a Messenger akkor is jelzi, hogy elérhetőek, ha alapból nem is használják az alkalmazást.

Állítólag az az elérhető állapot megjelenítésének kikapcsolása, de még a WiFi kikapcsolása sem oldja meg a problémát.

„Miért jelzi azt a Messengerem két napja, hogy nonstop aktív vagyok? Hajnali kettőkor is, és reggel 6-kor is, amikor pontosan tudom, hogy nem voltam aktív”

- idézte a Ripost az egyik kommentelőt.

Arra a Facebook is felhívja a figyelmet, hogy nem elég a Messengerben kikapcsolni az elérhető státuszt, ezt a Facebook alkalmazásban is meg kell tennünk. Ez lehetne egy magyarázat arra, hogy valaki állandóan aktív, holott be sem lépett.

A hozzászólók szerint azonban hibás az elérhető állapot jelzése az alkalmazásban, és ezt a Facebooknak kell valahogy orvosolnia. Anno volt fordított probléma is, vagyis pont nem mutatta az alkalmazás, amikor valaki elérhető volt. Mindenesetre minden beállítást alaposan meg kell vizsgálni, de a legtöbb felhasználó szerint itt most tényleg belső hibáról van szó.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás