promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gmail-ed van? Mindenkit érint a változás, a Google már közölte a hírt
Borítókép:  Profimedia/Fabian Sommer/dpa/Alamy Live New
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Fontos, hogy erről tudj.

Az elmúlt időszakban nagyon sok változtatásról jött hír a Googletől, és elsősorban a Gmail-t érintette a nagyon sok kis újítás, szépítés és elsöprő változás. Utóbbi kapcsán mindenképpen az volt a legerősebb hír tavaly év közepén, hogy a Google bejelentette, elkezdi  majd törölni azokat a fiókokat, amelyeket nem használnak a felhasználók. Így a felhasználóknak nagyon körül kellett nézniük, hiszen lehet, hogy egy-egy címet csak egy-egy nagyobb projekt érdekében hoztak létre, ott felbecsülhetetlen értékű információkat tárolnak, ám már nagyon régen nem jelentkeztek be abba a fiókba.

A Google pedig nem áll le az újításokkal, és most egy olyan újításról jött hír, amelyre már nagyon sokan várhattak, hiszen a leveleink kezelését teszi könnyebbé.

Mégis miről van szó most januárban?

A Google egy új gombot hoz létre a szolgáltatáson belül.

Az elmúlt időszakban megsokszorozódott az olyan kéretlen levele száma, amelyeket a Gmail-ünk még nagyon hosszú ideig tárolni fog abban az esetben, ha mi nem törüljük azokat, ám eddig a törlés bizony nagyon hosszú procedúra volt. Az új gomb segítségével viszont egyben lehet majd kijelölni, hiszen megjelenik a "minden kiválasztása" gomb, amely eddig csak a webes verzióban volt elérhető, ám sokan már elsősorban telefonról használják a Google egyik legnépszerűbb szolgáltatását.

A rengeteg üzenetet így egyszerre választhatjuk majd ki, nem kell külön.küön jelölgetnünk, ha nagyobb tömbben szeretnénk eltávolítani azokat az üzeneteket, amelyeket nem szeretnénk, ha tárolna a szolgáltatás.

A funkció, az új gomb a képernyő tetején jelenik meg, miután az egyik levelünkre hosszan kattintunk.

(via Blikk)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás