promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Váratlanul meghökkentő dolog történik a Google-ben, egy rövid szót kell beírni
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem várt dolog történik, ha ezt a szót beírjuk.

A Google üzemelteti a világ leghíresebb szolgáltatásait szerte az interneten, így többek között a Gmailt vagy éppen a Google Chrome-ot. A gigavállalat pedig sokszor meglepetésekkel él a felhasználóinál, és erre a legjobb alkalom az, amikor a naponta több milliárdszor használt keresőjébe bizony belerejt meglepetéseket, amelyekre a felhasználók nem is számítanak, és egyszercsak megtörténik a csoda a szemük előtt, elsötétül vagy éppen átalakul a monitor, és még az is megesik, hogy mindez valamiféle interaktív tartalom, amellyel játszani is lehet közben.

A techcégnek amúgy külön van egy kisebb kreatív csapata is erre, akik csak ezzel foglalkoznak, hogy a felhasználói élményt a maximális elégedettségre tornásszák fel, és ugye akkor nagyon jól jönnek az ilyen kis játékok, vagy éppen emblémák.

Korábban például Halloween alkalmával nagy sikert aratott a Great Ghoul Duel névre keresztelt játék. A játék egyáltalán nem volt bonyolult, és arra ment rá, hogy minél többet tudjanak játszani a felhasználók, a játékmenet is nagyon egyszerű volt, csupán annyit kellett tenni, hogy szellemeket kellet befogni. Persze érdekes kérdés az, hogy aki egy egyszerű keresésért érkezett az oldalra, az lehet, hogy a játékot játszva azonnal el is felejtette eredeti célját, és átadta magát a felhőtlen szórakozásnak.

Ám mi történik most?

Közeledik a Halloween, és bizony nagyon sokan írják be a keresőbe ezt a kifejezést mostanában, és erre is kitaláltak valamit a Google-nél, ha beírjátok ezt a szót a keresőbe, bizony azonnal és hirtelen zöld szellemek lepik el majd a képernyőtöket. Ha elsőre mentek fel a Google-re aznap, és beírjátok ezt a szót, miközben elkezdtek majd lefelé görgetni is, jönnek majd veletek szembe a kis lények.

Ám később is elő lehet hozni ezt a kis meglepetést.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás