promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gmail-ed van? Azonnali változás, ne lepődj meg
Borítókép:  Profimédia/illusztráció
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Fontos bejelentés érkezett azoknak, akik Gmail-t használnak.

Az emailezés az elmúlt években az életük elengedhetetlen része lett, nagyon sokszor már akkor is ott kommunikálunk, ha megtehetnénk azt máshogy is, mivel kényelmes, ráadásul megőriz egy rakat adatot is, amelyek beérkeznek hozzánk, és ezeket vissza is tudjuk keresni, ha persze elegendő tárhelyünk van. Így a Gmail-rendszer is nagyon felértékelődött az elmúlt években, akár nagyon sok családi fotót is itt tarolunk, így a Google mindig küldi a jelentéseket, közleményeket és fontos változásokról a figyelmeztetéseket, hiszen nagyon fontos emlékeket is tárolhat a rendszer.

A Google nemrégiben például egy elsöprő változásról számolt be, amely tényleg az utóbbi idők egyik legnagyobb változása lesz, és bizony, ha nem figyelünk most nagyon sok emlékünk bánhatja, így érdemes azonnal tájékozódni, mivel tényleg elindult a visszaszámlálás, és már csak hónapjaink vannak hátra a bevezetésig:

Ám most egy másfajta változásról jött hír, ami bizony megkönnyítheti az életünket, és így fontos, hogy erről is tudjatok. A Gmail-applikáció Androidos verziójában már egy gombnyomással is kijelölhetünk több tucat e-mailt, így pedig elképesztően könnyűvé válik a levelek törlése az appban, pedig régen ez nagyon sok időt vett igénybe. Ez a gomb az angolban a Select all névre hallgat, míg a magyarban az Összes kijelölése néven futhat. A gomb azonban nincs jelen azonnal a kijelzőn, azt úgy tudjuk előcsalogatni, ha elkezdjük kijelölgetni a leveleket, akkor ugrik fel, és utána tudjuk kiválasztani.

A desktopos felületen ez a funkció eddig is létezett, ám azok, akik mobilon akartak épp nekiállni a nagytakarításnak, mivel hely hiányában voltak, azoknak nagyon nehéz dolguk volt eddig, ám úgy tűnik, hogy ez megoldódott,

így pedig nyugodtan elkezdhetjük a tisztogatást az applikációban is.

Érdekelnek még tippek és trükkök a Gmail-ben?

(via HVG)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás