promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gmail-fiókod van? Tüstént tudnod kell erről
Borítókép:  Profimédia/illusztráció
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Erről fontos, hogy tudj.

Az elmúlt időszakban számtalan fontos hír érkezett a Google-től, többek között a Gmail kapcsán is több közleményt adott ki a cég az email-címek megszűnése kapcsán is, miközben számtalan biztonsági újítást is eszközöltek a népszerű email-küldő alkalmazásban, amelyen a világon, így Magyarországon is nagyon sokan kommunikálnak egymással. Az utóbbi időben nagyon megszaporodtak az adatlopások is a világon, és ezekkel bizony gomoly fejtörést okoznak a csalók a techcégeknek is, de a válaszok folyamatosan érkeznek, és egyre nagyobb biztonság övezi a levelezésünket is.

Ám nagyon sok dologgal eddig adós maradt a cég a felhasználók felé, ilyen a fordító is, amelyet a mindennapokban nagyon sokat használhatnak azok, akik sűrűn kapnak idegennyelvű levelet a munkájuk során vagy éppen a a személyes levelezésekben. Esetleg angol nyelvű hírlevelekre iratkoztak fel, de nem birtokolják annyira jól az angol nyelvet, de mégis szeretnék azt könnyen megérteni.

Vagy ha sokan ódzkodtak attól eddig, hogy idegen nyelvű hírlevelekre is feliratkozzanak, akkor ennek vége lehet.

Az applikációkban gördülékenyebbé teheti ugyanis a kommunikációt a beépített fordító, ezt automatikusan érzékeli majd az app, és fel is kínálja a fordítás lehetőségét. Egy érintéssel le lehet majd fordítani mindet az eredeti nyelvről. Így pedig a biztonság is javulhat, hiszen simán megeshet az is, hogy egy adathalász levelet kapunk valami adathalász linkkel idegen nyleven, ám ezeket is majd le lehet fordítani, így pedig az átveréseket is könnyebben elkerülhetjük.

Augusztustól kezdődött a funkció elérhetővé tétele folyamatosan az egyes telefonokon. Érdemes tehát frissen tartani a Gmail applikációkat a telefonon.

(via Ipon)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás