promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az OTP Bank rossz hírt közölt az ügyfelekkel, ez sokakat fel fog bosszantani
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hamarosan komoly kényelmetlenségbe ütközhetnek az OTP Bank ügyfelei.

Magyarországon rengeteg ügyfele van az OTP Banknak, hiszen nagyon sok helyen vannak fiókjai, illetve pénzfelvevő automatái, így a legtöbben kifejezetten a kényelem miatt választják ezt a bankot. Persze a különböző pénzügyi ajánlatok, lehetőségek is nagyon csábító hatással vannak az emberekre, főleg, hogy már szinte mindent el tudnak intézni az interneten, illetve mobilapplikáción keresztül.

Az OTP Bank ügyfelei között számtalan olyan ember van, aki előszeretettel használja a mobilbank, illetve internetbank szolgáltatást, hiszen azoknak köszönhetően tényleg szinte pillanatok alatt el lehet intézni olyan dolgokat, amik miatt egy bankfiók személyes meglátogatása során akár hosszú ideig is várakozni kéne – de most van ezzel kapcsolatban egy rossz hírünk.

Az OTP Bank a honlapján közölte, hogy december 11-én, vasárnap hajnali 1 órától pár órán keresztül nem lesz elérhető se az internetbank, se a mobilbank szolgáltatás, ugyanis fejlesztéseket végeznek ezeken – erre pedig minden ügyfélnek érdemes felkészülnie, nehogy véletlenül kényelmetlen helyzetbe kerüljön emiatt.

Az emberek általában rögtön hőzöngeni kezdenek az ehhez hasonló hírek hallatán, így biztos, hogy most is sokan bosszankodnak az OTP Bank bejelentése miatt, még úgy is, hogy a fejlesztések idején a legtöbben alszanak – de szerencsére tényleg csupán pár órányi kimaradásról van szó, ráadásul hétvégén, hajnalban, így jó eséllyel senkinek sem fog igazán komoly problémát okozni a dolog.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás