promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Figyelmeztet a Nébih: gond van a Pepco egyik termékével, mindenki vigye vissza, ha jót akar magának
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Pepco termékét természetesen már kivonták a forgalomból.

Rengetegen szeretik Magyarországon a Pepco üzleteit, hiszen a ruháktól kezdve, a dekorációs tárgyakon át, egészen a gyermekjátékokig mindenfélét lehet ott vásárolni, ráadásul a legtöbbször kifejezetten jó áron, bár ez persze relatív. Most viszont sajnos van egy rossz hírünk a Pepco vásárlóinak, ugyanis kiderült, hogy az üzletlánc egyik termékével komoly gondok vannak.

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal, vagyis a Nébih a honlapján közölte, hogy a Pepco Hungary Kft. által forgalmazott, SKU 31053101 tételszámmal rendelkező „Pepco Home 12 darabos szilikon muffin sütőforma” nevezetű termék visszahívásra került. A Pepco is megerősítette, hogy kivonták a forgalomból a terméket „illékony szerves vegyületek kioldódása” indokkal.

A Pepco még azt is hozzátette, hogy egy minőségellenőrzési vizsgálat folyamán került megállapításra, hogy a termék nem felel meg az 1935/2004/EK (2004. október 27.), az élelmiszerekkel rendeltetésszerűen érintkezésbe kerülő anyagokról és tárgyakról szóló rendelet előírásainak.

A figyelmeztetést kiadó Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal, illetve a Pepco is azt kéri a kedves vásárlóktól, hogy amennyiben vásároltak az érintett termékből, legyenek szívesek azt visszavinni bármelyik Magyarországon található Pepcóba, ahol a teljes vételár megtérítésre kerül még a vásárlást igazoló nyugta felmutatása nélkül is.

Íme az érintett termék illusztrációs képe:


Kép: Nébih (screenshot)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás