promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - január 4: Az egyik csillagjegy ma ágyba bújik régi szerelmével, a Bika döbbenetes élményben részesül
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Régi vágyak teljesülnek ma. Íme a csütörtöki horoszkóp.

Kos (március 21. - április 20.)

Ki korán kel, aranyat lel, szól a mondás. Ha szó szerint értenénk, már mindenki haptákban állna napkeltekor, de a mondás valójában arra utal, hogy a szorgalom és a pontosság meghozza gyümölcsét. Rád ma épp egy ilyen nap vár.

Bika (április 21. - május 20.)

Szerelem, szerelem, jajj de jó nekem. Főleg mikor ilyen fenomenális élvezetekben részesítenek. Ettől az élménytől ma te is jó eséllyel ledöbbensz. Ha nem hiszed, mutasd meg ezt a horoszkópot a párodnak. Ma bizony itt nagyon teperni kell - hogy pontosan miben is, az rátok van bízva.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A napi horoszkópot nem csak úgy hasra ütés szerűen állítják össze a csillagok, ez komoly dolog. Neked is komolyabban kellene venned magadat, és befejezni a lustálkodást. Az Ikrek ugyanis ma nagyon hajlik rá, hogy ne szakadjon meg a munkában, de ennek könnyen rossz vége lehet.

Rák (június 22. - július 22.)

Csütörtökön könnyen kerülhetsz olyan helyzetbe, mikor felelőst keresel, és másokat hibáztatsz. Mivel fontos dolgokról van szó, a felelősség vállalása nagyon is fontos, de lehet, hogy rossz helyen keresgélsz, és rossz embert fogsz kárhoztatni egy bizonyos ügyben. Fontos, hogy nagyon körültekintő legyél, és szükség esetén merd felülvizsgálni korábbi döntésedet.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ilyen rövid horoszkópod sem volt még. Ma egyszerűen szerencsés leszel, minden sikerül. Menj, hozd ki belőle a maxot!

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A szerelmi életedet beárnyékolhatja, hogy egyszerűen nem beszélitek ki a köztetek feszülő konfliktusokat, sőt, van hogy tudomást sem vesztek a saját neheztelésetekről, és csak gyűlik, amíg fel nem robban hirtelen. A csütörtök viszont remek nap lesz rá, hogy megpróbáljátok megbeszélni ezeket.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ma sok figyelemre lesz szükséged, de ha elég alapos vagy, akkor ez egy csodás nap lesz. Egyszerűen jóérzést okoz, mikor az ember jól végzi a munkáját, főleg akkor, ha ezt mások is elismerik. Ma számíthatsz néhány dicsérő szóra, de ne feledd: ez ingyen van, te se spórolj vele.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Csütörtökön nagyon fontos lenne, hogy csak a jóra koncentrálj, máskülönben könnyen elkalandozhat a figyelmed olyan irányokba, amikbe nem kéne. Az élet mindig tele van akadályokkal, de a mi dolgunk, hogy a célok felé törekedjünk, és ne akadjunk le a kifogásoknál és a nehézségeknél. Márpedig ezekből akadhat bőven ma is.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Reggel lehet kicsit levert vagy és kedvtelen. Veled ma kiszúrtak a csillagok, de ne kárhoztass ezért senkit, csak vállald fel, hogy néha vannak ilyen napok is. Nem robotok vagyunk, hanem emberek, nem lehet mindig a maxot teljesíteni. Neked ezzel együtt is remek a mérleget, szóval csak nyugi.

Bak (december 22. - január 20.)

Le kell győznöd minden belső félelmedet. Fura lehet, amikor te megijedsz az előrehaladástól, pedig abszolút nem kellene. Benned van az erő, erre születtél. A félelem nem akadály, csak jelzés, hogy dolgod van, minél erősebb, te annál nagyobb lendülettel ugorj neki. Bátorság, megy ez neked!

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Csütörtökön meg kell válaszolnod pár fontos kérdést, amik az egész januárodat meghatározhatják. Gondolkozz el mélyen és alaposan a helyes válaszon, nem szabad elsietni. Ez elsősorban munkahelyi döntés, de a párkapcsolatodra is fontos hatása lehet.

Halak (február 20. - március 20.)

Te kis, huncut, ezt biztosan nagyon kevesen nézték volna ki belőled. Még mindig képes vagy, ennyi év után is meghódítani vagy elcsábítani egy régi szerelmedet? Mit jelent ez? Ezen lehet érdemes elgondolkodni, de azért ne agyald túl, menj az megérzéseid után, nem véletlenül terelgetnek téged egy régi szerelem ágyába.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás