promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A TV2 magára haragította a nézőket, rengetegen háborodtak fel a csatorna húzása miatt, ilyet még sose csináltak
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A TV2 most nagyon kiakasztotta a nézőket.

A TV2 nem sokáig bírta ki variálás nélkül, máris újabb műsorváltozásról döntöttek. A csatorna meglepő lépésre szánta magát, leveszik a képernyőről az egyik közönségkedvenc műsorukat, hogy egy másikat tegyenek a helyére. A nézők nem értik a váratlan döntést, és nem is nagyon nézik jó szemmel.

„Miért kell mindig variálni??? Ha egyszer nézik, akkor miért nem adják tovább?”

„Remek, ez volt az egyetlen, amit lehetett nézni ezen a szennycsatornán...”

„Persze, amit néznek az emberek, azt le kell szedni, de az idióta Kasza Tibit azt muszáj mutogatni!?”

- olvasható a kommentszekcióban.

A dühös nézők sajnálják, hogy január végével távozik ez a népszerű sorozat, de jó hír, hogy nem végleg, ugyanis valamikor tavasz elején visszatér, hogy a többi részét is leadják.

A Testvérek című török sorozat 1. évadját 2022. október 14-én kezdte el vetíteni a TV2, majd 2023. január 20-án indult el a 2. évad, amit augusztus 8-án a harmadik szezon követett. Mind ez idáig egyszer sem ment szünetre, de a csatorna most megtöri ezt a hagyományt. A Testvérek január végéig lesz képernyőn, utána határozatlan időre szünetre megy, és egy másik török sorozat kerül a helyére, a Gülcemal.

A Bursa városában játszódó történet főszereplője Gülcemal, egy gazdag férfi, aki megölte az apját, ezért anyja megátkozta. A szövevényes dráma 30 évvel korábban kezdődött, és a férfi egész életére kihat, míg nem találkozik a gyönyörű, titokzatos Dévával. A sorozatban szerepel a Remények földjéből ismert Murat Ünalmis, valamint az Elárulvában látható Melis Sezen.

Ugyan az egész sorozat csupán 13 részes, de mindegyik epizód 2 órás, ami azt jelenti, hogy a TV2 közel 40 részben tudja majd leadni a szériát, hiszen fel kell darabolniuk ahhoz, hogy le tudják adni a délutáni sávokban. Éppen ezért a Gülcemal valamikor március utolsó harmadában érhet majd véget, majd visszatérhet a Testvérek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás