promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az RTL a csodafegyverét veti be a Tv2 ellen, régóta várt bejelentés érkezett a csatornától
Borítókép:  rtl.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Visszatér az RTL egyik legnépszerűbb műsora.

2024-ben is elindul az RTL népszerű társkereső reality-je, a Házasodna a gazda. A párra vágyó gazdák már jelentkezhetnek is az idei évadra, derült ki a csatorna közleményéből.

Az RTL ismertetéséből kiderült, hogy a tavalyi évadban három gazda keresett magának párt, közülük is Gergő gazda és választottja, Kíra azóta is együtt vannak,

ez pedig bizonyítja, hogy nincs lehetetlen és egy koránt sem hagyományos társkereső műsorban is sikerülhet megtalálni az igaz szerelmet

Ezek után pedig nem is csoda, hogy 2024 januárjától az RTL ismét keresi azokat a gazdasszonyokat és gazdákat, akik földművelésből, borászatból, állattartásból, erdő-, hal- vagy biogazdálkodásból élnek, önálló egzisztenciával rendelkeznek, keményen dolgoznak és minden vágyuk, hogy végre párt találjanak maguknak.

A jelentkezésre buzdító felhívás már mától, azaz január 2-tól látható a képernyőkön. A műsor természetesen az előző hat évadhoz hasonlóan a gazdák világába kalauzolja majd a nézőket. Náluk pedig egyértelműen a ház, a kert, az állatok és a föld vannak a középpontban.

A műsor tavalyi évadában egyébként több hatalmas balhé is volt, az egyik főszereplő József gazda például eléggé szalonképtelen módon nyilvánult meg az egyik versenyző hölggyel, Krisztinával szemben.

A hölgy akkor azt kérdezte a gazdától egy kettesben töltött randevún, hogy mi az a dolog, amire a férfi a legjobban vágyik jelenleg, mire József gazda nemes egyszerűséggel közölte, hogy egy női nemi szervre, akit szerethet is.

A szóban forgó versenyző mondanunk sem kell, hogy nem igazán értékelte a gazda direkt megjegyzését, eléggé felháborodott a válaszon.

Az esetről egyébként később egy pszichológus is nyilatkozott, amelyről alábbi cikkünkben számoltunk be.

Ha ezt a tendenciát vesszük alapul, bizonyára az idei évad is bővelkedni fog meglepetésekben, nem is kevésben.

Forrás: rtl.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás