promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Váratlan esemény szakította meg az élő adást az RTL-en, a stúdióban óriási lett a meglepetés
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az élő adásban elképesztő dolog történt, a legaranyosabb eset az időjárás-jelentések történetében.

Az élő adásban elképesztő dolgok történhetnek, a legváratlanabb szituációkba kerülhetnek a műsorvezetők és a vendégek is, és bizony nem mindenki annyira talpraesett, hogy nagyon is jól kezelje a dolgokat. Nagyon vicces szituációk tudnak kisülni tehát abból, ha megtörténik a stúdióban a hirtelen fordulat, a váratlan nagy történés, amely hatására azonnal kizökkenünk mi, tévénézők is a megszokott tempóból. Sokszor kifejezetten élnek is ilyen kizökkentős dolgokkal a marketingesek.

Ahogy pedig közeledik az év vége, úgy egyre több ilyen bakis felvétel kerül elő, amelyben váratlan helyzetekről kapunk rövid, vicces felvételeket. Ezek a bakiparádék bizony az év végét záró műsorok elmaradhatatlan részei már évtizedek óta, hiszen szeretjük és imádjuk az óévet vidáman búcsúztatni.

Ez a hagyomány arra épül, hogy az emberek szívesen emlékeznek vissza az év vicces, kínos vagy meglepő pillanataira.

Ezek a bakik gyakran emberi hibákból, technikai problémákból vagy váratlan helyzetekből adódnak, és a közönség számára szórakoztatóak lehetnek. A bakiparádé egyfajta könnyed kikapcsolódást biztosít, ami segíthet ellazulni és jól érezni magukat az embereknek az év utolsó napján. Az angol nyelvterületen ezeket a bakikat blooper-eknek hívják, a YouTube-on pedig számtalan ilyen válogatás található, maga a kifejezés pedig a rádiózáshoz kötődik, hiszen korábban minden élőben ment, és a hallgatók azonnal lecsaptak a bakikra, fülükbe ivódtak azok.

Az egyik első példája pedig még a harmincas években volt. Harry von Zell egyszer megcsúszott, és "Hoobert Heever"-ként emlegette Herbert Hoover amerikai elnököt. Ezt azóta is sokszor emlegetik.

De mégis mi történt az RTL stúdiójában, amely elhozta számunkra a legkedveltebb bakit, amely a magyar televíziózás történetében előfordulhatott az elmúlt években, és amelyet ilyenkor az év végén nagyon sokan felkapnak? Egy váratlan vendég, Fruzsi kutyus lépett be a stúdióba nagy meglepetésre. Az emlékezetes jelenet az RTL 25-ös születésnapjának válogatásában is helyet kapott korábban, de évről évre nagyon sokan idézik fel.

Véber István pedig nagyon aranyosan kezeli a helyzetet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás