promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A műsorvezetőnő fehérneműje fullosan kilátszódott, összedőlt a szék a vendég alatt - hihetetlen bakivideók
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztő felvételek élő adásban a tévében.

Emlékszel a legemlékezetesebb tévés bakikra? Ezek annyira ikonikus jelenetek, hogy bizony beleégnek a retinánkba, és hosszú távon is ott maradnak? De mindig óriási öröm ezeket visszanézni? Például azokat, amelyek időjárás jelentések közepette estek meg csinos műsorvezetőnőkkel.

Az élő adás varázsa a rengeteg kis szösszeneten és improvizáción kívül az is, hogy bizony ilyenkor olyan bakik csúszhatnak be, amelyeket nem lehet kivágni, hiszen élő adásban történnek meg. A felvételek pedig rövi időn belül az internet sztárjai lesznek mindenféle kontextus nélkül. Magyarországon is a tévében az élő adásokban, például híradókban megtörténtek ilyen furcsa kis jelenetek, véletlenszerű események, sokszor pedig még évek múlva is emlékszünk arra,

hogy mi történt az RTL-en vagy éppen a TV2-n.

De abszolút nem kell ehhez a nemzeti köpönyeg, hogy élvezni tudjuk azt, ha élő adásban bizony beüt a krach, és megtöténik valami oda nem illő, valami olyan, amiről már első látásra is lerí, hogy bizony nem volt megtervezve, és mindenki meglepődött a szituáción. A bakivideók ból manapság már a YouTube-on Dunát lehetne rekeszteni, hiszen az évtizedek alatt rengeteg felgyülemlett belőlük.

Nagyon sok műsorban pedig Szilveszter éjjelén simán megcsinálják azt, hogy a rengeteg videót összegyűjtik, és egy óriási adagban szervírozzák nekünk, hogy talán soha nem tudnánk megunni, és örökké tudnánk ezeket pörgetni, amíg vége nincs a lejátszási listának. Ebben a válogatásban elképesztő dolgok jönnke majd futószalagon egymás után, fehérnemű-villantások, időjárás-jelentések közepette fura dolgok, illetve megannyi stúdióbeli tárgy összeomlása:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás