promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiütötte Bud Spencert a szilveszteri Zenebutik, mit nézett a legtöbb magyar az év utolsó napján?
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Közönségszavazásunkból kiderül, ki mit nézett idén szilveszterkor.​ Éjfélhez közeledve még a legelborultabb házibuliban is bekapcsolják a TV-t.

Ez az év rendkívül kiélezett harcot hozott a televíziós csatornák között. A TV2 rendszerint elverte a port a korábban évtizedekig piacvezető RTL-en, akik az őszi szezonban azért tudtak szépíteni a Sztárbox és Az Árulók sikerének köszönhetően.

A karácsony azonban egyértelműen a TV2-ről szólt, a csatorna jó érzékkel válogatta össze a karácsonyi filmeket, amik mellett az RTL labdába se tudott rúgni. Ez nem csak a nézettségi statisztikákon látszik, hanem a szavazáson is, amit a promotions.hu indított. Ha kíváncsi vagy a végeredményre, itt meglesheted.

Ami azonban a szilvesztert illeti, egyelőre csak találgatni tudunk, hogy mit néztek a magyarok, mivel a nézettségi statisztikákat még nem publikálják ilyen gyorsan az elemzők. Az RTL már-már hagyományosan Bud Spencer és Terence Hill filmeket sugároz ezen a napon, ez idén sem volt másként.

A csatorna ezen felül különleges híradóval és himnusszal készült az új évre, utóbbi esetében a 150 éves fővárost ünnepelte a csatorna, amivel a fortepan archív felvételei voltak a csatorna segítségére. Ezt itt tudjátok megnézni:

Az újévi köszöntőt a 2024-ben a 90. életévét betöltő Nemzet Színésze, a Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas, Érdemes és Kiváló Művész Bodrogi Gyula mondta el.

A színművész kiemelte, hogy a jóisten adománya, hogy el tudja magáról hitetni, hogy mindig jókedvű, illetve hogy kevés olyan év van mögötte, amire ne emlékezne vissza szívesen. Bodrogi Gyula tavaly vasdiplomát kapott, ami azt jelenti, hogy pontosan 65 évvel korábban szerezte meg diplomáját a Színművészetin. A teljes köszöntőt itt tudjátok visszahallgatni:


A TV2 kicsit speciálisabb műsorprogrammal készült, Kasza Tibor egy különkiadással búcsúzott el az évtől a Szilveszteri Szerencsekerékben. Ez sokaknak nem okoz nagy meglepetést, mivel a csatornánál ez már-már kezdi hagyománnyá kinőni magát, idén már ez lesz a harmadik alkalom, hogy a TV2 szerencsekerekezik az év utolsó napján.

Utána indult a Zsákbamacska – Sztárban sztár különkiadásának ismétlése. Nem csoda az ismétlés, mivel idén a teljes lakosság körében ez a produkció volt a legnézettebb műsor, a 19 és 49 év közöttiek körében. Ezután a Zenebutikot lehetett nézni egészen éjfélig.

A közszolgálati csatornákon Novák Katalin köztársasági elnök asszony újévi köszöntőjét lehetett meghallgatni.


Ti hova kapcsoltatok szilveszter este? Alább tudtok erről szavazni!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás