promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felkeltem szilveszter másnapján és egy férfi feküdt az ágyamban: jeges verejtékkel ért a felismerés hogy kivel hancúroztam az éjjel
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A másnap reggeli döbbenet az egész évemet tönkretette.

Olvasónk levelét változtatás nélkül közöljük:

Sziasztok Promotions.hu olvasok! Szeretem olvasgatni a többiek által nektek beküldött személyes történeteket, és arra gondoltam, hogy így a szilveszterhez közeledve én is megosztanám veletek a legkellemetlenebb újévi történetemet, ami még az egyetemi éveim alatt történt meg velem.
Jelenleg 28 éves vagyok, és a Zeneakadémián végeztem, klasszikus - fagott szakon. A klasszikus zenészekről sokan azt gondolják, hogy biztosan egész nap csak gyakorolnak és aki ilyen zenét játszik annak eszébe sem jut a bulizgatás, de mi erre alaposan rácáfoltunk, nagyon intenzív szociális életet éltem az egyetemi évek alatt.

Harmadikos voltam, amikor egy ismert hazai zenekar újévi koncertet adott egy kisebb szimfonikus zenekarral, aminek én is a tagja voltam. 23 óra körül már végeztük, és az egyik csellista már mondta előre, hogy közel lakik a koncerthelyszínhez, utána menjünk fel hozzá bulizni, mégis csak szilveszter van.
A buliban ahogy a fiatalok között szokás, elég sok alkohol fogyott, nagyon jó volt a hangulat, zenét hallgattunk, táncoltunk, élveztük az estét, éjfélkor pezsgő, Himnusz, ahogy annak lennie kell.
Volt közöttünk egy holland fiú is, aki fuvolista volt a zenekarban, és nagyon szimpatikusnak találtuk egymást, sokat beszélgettünk és nevettünk együtt - aztán ahogy egyre jobban hatni kezdett a hangulat és a pezsgő, már nem csak beszélgettünk.

Szerintem nagyon nem kell részleteznem, valószínűleg mindenki kitalálja az este folytatását - másnap reggel az ő ágyában ébredtem, és egy rövid félálomban töltött időszak után a tegnapi buli ellenére nagyon hirtelen felébredtem, de az ébredés a legkevésbé sem volt pozitív.
Amikor ugyanis kinyitottam a szemem, egyenesen a srác telefonja került a szemem elé - amin megláttam a legjobb barátnőm profilképét egy üzenetértesítésben. Ekkor már belém hasított a felismerés, de talán magam sem mertem elhinni, ezért a saját telefonomért nyúltam, ekkor viszont már kénytelen voltam felismerni, hogy mi történt.

Nekem is küldött a barátnőm üzenetet, és az állt benne, hogy a barátja szerinte megcsalta a koncert után - az a barátja, akit nekem még nem mutatott be, csak mesélt róla, csak egy nem túl jó fotót láttam róla, így azonban a képet jobban megnézve (és józanul) már láttam, hogy róla van szó.
Szerencsére a barátnőmmel megtudtuk beszélni a dolgot, a srácot pedig azonnal otthagytam - az  élményt nem kívánom senkinek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás