promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Három nővel töltöttem a szilvesztert mégsem velük bújtam ágyba, másnap egyikük megdöbbentő bejelentéssel sokkolt
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ennél szürreálisabb szilveszterem még sosem volt, sosem fogom elfelejteni, ami történt.

Az exemmel szétmentünk pár hónapja. Már régóta szenvedtünk a kapcsolatban, aztán egy egyszerű veszekedés során kibukott belőlünk, hogy akkor jobb ha véget vetünk ennek. Már abban apillanatban is nagyon bántam, mert annak ellenére, hogy sok gondunk volt, nagyon szerettük egymást. De hát ez nem mindig elég, más dolgoknak is passzolnia kell.

Az exemmel azonban egy baráti társaságba tartoztunk, úgyhogy nem égett fel minden híd. Szilveszterkor érdeklődött, hogy merre töltöm az éjszakát, és pedig mondtam hogy benézek ugyan közös barátaink házibulijába, de utána mennék tovább, mert csajozni szeretnék, és azt nem a haverok közt fogok. Egy Sandor nevű ismerősömtől volt meghívóm egy helyre, de előtte adózni akartam a megszokott baráti körnek.

A házibuliban viszont összeismerkedtem két lánnyal, akikkel nem ismertük egymást. Mindketten idősebbek voltak nálam valamivel, bőven 30 fölött jártak, de nem mondtam volna meg róluk, ezzel is kezdődött a beszélgetés. Az egyikük kifejezetten csinos volt, tetszett nekem - és ezt valószínűleg ő is érezte. Őt sárának hívták, a kevésbé dekoratív barátnőjét Petrának.

Végül mondtam hogy én lépek, mert egyébként annyira nem nagy szám a buli, erre bejelentkeztek ők is a Taximba, hogy úgyis a belvárosba jönnek ők is, de már nem jutnak Taxihoz. Ekkor jött az exem, hogy igazából ő is lelépne. Ezen jól mosolyogtam, végül úgy hagytam el a házibulit, hogy három csaj vett körül, a házigazda vigyorgott is magában, utólag gratulált a nagy fogáshoz - pedig nem is volt mihez gratulálni.

A taxiban összehaverkodtak a lányok, én és az exem még mindig ütős párost alkottunk, ha csípős megjegyzésekről volt szó, ez a lányoknak is nagyon tetszett. Ők egy házibuliba voltak hivatalosak, de végül az exem meggyőzte őket, hogy jöjjenek inkább velünk, Sándor barátomhoz.

Viszont ahogy arra számítani lehetett, fél órával éjfél előtt tele volt a hely, és egy hosszú sor kígyózott előttünk. Ekkor kaptuk a pro tippet, hogy van egy hátsó bejárat lifttel, ott nem áll senki, és valóban, pikk-pakk bekerültünk a liftbe. Az éjfél végül ott ért minket, a lányok fogták magukat, és vad smárolásba kezdtek, mi meg az exemmel csak zavartan néztünk, hogy akkor most mi legyen? Nekünk is csókolózni kellene?

Felértünk a helyre, és elmentem piáért, az exem meg a Petra leültek egy asztalhoz, Sára meg jött utánam, és továbbra is a korommal cukkolt, meg hogy olyan cuki vagyok. Valójában maga előtt próbálta elhesegetni, hogy eléggé bejövök. Így ment ez egy ideig, aztán fogytak a szeszek, én már elég jól éreztem magam, és akkor Sárával elég vadul elkezdtünk táncolni. A szemem sarkából figyeltem, hogy mit szól az ex, de Petra mintha szánt szándékkal lefoglalta volna, olyan volt mintha mindenki összejátszana az exem ellen. Sárával elcsattant pár csók, egy kis tipi-tapi, aztán ment tovább táncolni mással.

Én leültem az exemhez és Petrához, érdeklődtem mizu, de az exem dühösen felpattant, és keresett magának valakit a táncparketten. Értetlenkedést színlelve kérdeztem, hogy mégis mi a baj, hát én csak táncoltam, ő itt valamit biztosan félre ért, de nem tágított. Nem mintha egyáltalán együtt lettünk volna, de persze, az érzelmek nem tűnnek csak el úgy nyomtalanul. Titkon én is szerelmes voltam még belé.

A lényeg végülis az, hogy Sára már valaki mással táncolt, keresett valami korban hozzá jobban illő pasit, én csak fogtam a fejem titokban, jó nő volt, de fejben valami nagyon nagy zavar volt, az azért mostanra már kiderült. Az exemet sem kellett félteni, rögtön akadt légy amelyik rárepült, picit kellemetlen is volt nézni, mert ismertem őt annyira hogy tudjam, semmi jó vége nem lehet annak, ha vadidegenek oda somfordálnak mellé a táncparketten egyéjszakás kalandokban reménykedve.

Ekkor a Petra megkérdezte, hogy tetszik-e nekem a barátnője? Mondtam hogy persze. Utána megkérdezte, hogy megdugnám-e - nem finomkodott a szavakkal. Mondtam hogy persze. Erre megkérdezte, hogy vele lefeküdnék-e?

Rögtön rávágtam, hogy bocs de nem. Tudtam hogy nem fogja magára venni, nem olyan csajnak tűnt. Nagyon erős szexuális kisugárzása volt, de akkor se volt az esetem, nem jött be.

Ő is nyugodtan akceptálta, hogy hát ez van, ő megpróbálta, nincs mit tenni. Mondom magamnak, na ilyen az én formám, nem jön nekem ma ez össze, persze erre már akkor számítottam, mikor az exem bekéredzkedett mellém a Taxiba. Petrának nemet mondta, Sára már máshol járt, az exemnél meg egy csávó próbálkozott. Úgy gondoltam nekem elég volt ennyi, indulok haza.

Odaléptem az exemhez, kérdeztem szeretné-e, hogy hazakísérjem, de azt mondta nem, és hogy nagyon haragszik rám. Megint megkérdeztem, hogy biztos-e a dolgában, és mondta hogy igen, úgyhogy eljöttem. Az éjszakai buszon épp azon merengtem, hogy micsoda este, mikor felszállt az edzőtársam nővére, akivel régebben már szemezgettünk. Éreztem, hogy egy kicsit több vér szökik az ágyékomba, mint illendő volna, de végül elkezdtünk beszélgetni, kinek hogy alakult az estéje. Úgy tűnik bejövök a picit idősebb csajoknak, bár köztünk maximum 2-3 év korkülönbség lehetett, az ilyenkor még semmi.

Egy ponton elég pofátlanul bejelentettem, hogy akkor én ma náluk alszom, és aztán így is történt. Alvás persze nem sok volt, mert megejtettük a dolgot, ami már régóta esedékes volt. Nem volt rossz, nem bántam meg, de ezek az egyéjszakás kalandok sosem valami emlékezetesek. Reggel pedig jött az igazi csattanó.

Felhívtam az exemet, érdeklődtem, hogy rendben hazaért-e, mondta hogy nem igazán, élete egyik legkínosabb éjszakáján van túl, mert hazament a sráccal, aki viszont szexelni akart, és mikor elutasította, megsértődött. Hülye barom, gondoltam magamban, hát nem látta milyen kis ékszerdoboz üldögélt mellette?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás