promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pikáns képet kaptam egy ismeretlen telefonszámról és én is küldtem egyet: teljesen megőrültem, arra ami zajlik nincs logikus magyarázat
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Fogalmam sincs mi ütött belém, szeretem a férjemet, de teljesen megvadít ez az idegen. Szerintetek normális vagyok?

Teljesen átlagos napnak indult az a bizonyos nap, ami megváltoztatta az életemet. Éppen a munkahelyen ültem, pénzügyi asszisztens vagyok egy randiszolgálatnál. Én válaszolom meg az ügyfélszolgálatnak küldött üzeneteket is, nincs belőle sok és a legtöbbre van sablonválaszunk is. 7 éve dolgozom itt, szeretem: semmi extra. Nincsenek kiugróan jó vagy rossz napok, eltelik az idő. Férjnél vagyok, immáron 10 éve. A házasságom is olyan, mint a munkám: semmi extra. De engem nem igazán zavart ez a nihil, a békés nyugalom és eseménymentesség, nem szeretem a nagy érzelmeket, a bizonytalanságot. Eddig.

Történt ugyanis, hogy a munkahelyi telefonra érkezett egy üzenet. Gondoltam, hogy valami előfizetési probléma lesz, profil törlés, a szokásos, azonban egy kép volt, mellette pedig egy üzenet:

Szia szexi. Mit szólnál egy kis beszélgetéshez?

Egy nagyon pikáns fotó volt, amit az illető küldött, egyetlen szalvéta takarta el a legnemesebb testrészét. Piszkosul jóképű, sármos férfi volt. Valami megmozdult bennem, de azt gondoltam véletlenül kaptam az üzenetet és egy felhasználónak szánta, így visszaírtam neki, hogy az oldalon hogyan tud levelezni, illetve azt is, hogy én az ügyfélszolgálatos vagyok.

Ezután jött az igazi őrület: Tudom - válaszolta.

Kiderült, hogy a weboldalunkon az oldalunk munkatársai között találta meg a fotómat és nagyon megtetszett neki. Nem is tudtam erre mit lehetne válaszolni, illik-e, szabad-e, meg egyébként is.

De hajthatatlan volt. Ismét üzenet érkezett:

Képcsere?

Nem tudom már, hogy mi ütött belém, vagy miért csináltam, de bementem a mosdóba és küldtem neki egy fotót, felhúzott pulóverrel. A férjem óta senki nem látott még ennyire lengén és most egy ismeretlen férfinak küldtem egy ilyen szemérmetlen fotót.

Sosem jutott eszembe, hogy megcsaljam a férjemet, távol áll tőlem az ilyesmi, de mégis: valami elkezdődött. Titkos üzenetváltások történnek, naponta többször, a fotók pedig egyre többet mutatnak. Ő találkozni akar, azonban nekem itt van a határ, sőt: azt már régen át is léptem. De akkor ezek után mindegy lenne? Menjek bele a dologba? Legyen egy titkos szeretőm és a megcsalás nem is akkora bűn?

A szituáció egyre forróbb és már a munkahelyemen is észrevették a változást: vidámabb vagyok, kipihentebb, fittebb, fogytam... mintha életerőt kaptam volna ettől az ismeretlen férfitól. Azonban egyre jobban sürgeti a találkozást én pedig egyre kevésbé tudok neki ellenállni: nem csak fotókon akarom látni azokat a részeit, amiket elküldött nekem, sőt ami rosszabb, hogy nem is csak nézni szeretném, hanem valami egészen mást kezdeni vele.

Megőrültem? Nem rúghatom fel az életem egy ilyen bolondság miatt. Na de ha egyszer alkalom lenne? Vilán életemben jókislány voltam, egyszer vajon beleférhet egy görbe este? Kikészít ez a dilemma.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás