promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - december 4: Rengeteg pénz ütheti az egyik csillagjegy markát, a Kosnak azonban letörhetik a szarvát
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A hétfő új energiákat hoz, néhány csillagjegy mélyen magába kell nézzen, ha boldogulni akar. Íme a hétfői napi horoszkóp.

Kos (március 21. - április 20.)

Lelkesen indul a hétfő, de hiába minden lendületed, a környezeted ma nem tud követni, előfordulhat, hogy ez neked is elveszi a kedvedet az aktivitástól. De ha felkészült, elkerülheted, hogy mások hatása alá kerülj.

Bika (április 21. - május 20.)

Próbáld meg kizárni a zavaró tényezőket, ne hagyj, hogy mások befolyásoljanak. Legyél kitartó céljaid elérésében, és ne hagyd, hogy az ingerültség vagy feszültség elvegye a kedved.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Figyelj arra, hogyan kommunikálsz a pároddal, hogy elkerüld a konfliktusokat. Legyél óvatos a szavaiddal mások előtt is. Ha párkeresésben vagy, legyél türelmes, mert most nem feltétlenül kedvező a számodra a csillagok állása.

Rák (június 22. - július 22.)

Keress közös hangot a környezeteddel, és lazulj el velük. Ne feszülj rá a dolgokra, és ne hagyd, hogy a kudarcok elrontsák a hangulatodat. Pozitív irányba változhat személyiséged ezen a hétfőn.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Légy nyitott az új lehetőségekre, és hagyd magad mögött a negatív gondolatokat. Készülj fel a hétre úgy, mintha az egész világot meghódíthatnád. Engedd el, amit nem tudsz megváltoztatni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ne kerüld el a teendőket, és ne kritizálj folyton másokat. Legyél rugalmas, és köss kompromisszumokat a jobb hangulat érdekében. Ha így teszel, te is meglepődhetsz, mennyi pénz üti hirtelen a markodat.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ne erőltess most komoly döntéseket, inkább pihenj. Hagyd, hogy az élet sodorjon, és ne akarj mindent előre eltervezni. Néha ez kell ahhoz, hogy tényleg haladni tudj.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Aktivizáld magad fizikailag, és próbálj meg változtatni valamin a hétvégén. Engedd el a rossz szokásaidat, és használd ki a bolygóállás pozitív hatásait.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Feltámadhatnak a fizikai energiáid, amit igyekezz kihasználni. Bár az időjárás nem lesz éppen a legmegfelelőbb, de egy kis séta beleférhet. Otthon igyekezz olyan elfoglaltságot találni, amivel aktivizálod is magad picit. A hét folyamán próbálj meg változtatni valamin. Most a bolygóállás kedvez annak, hogy el tudd engedni az egyik rossz szokásodat.

Bak (december 22. - január 20.)

Ne foglalkozz folyton mások döntéseivel, és ne oszd az észt. Most csak magaddal foglalkozz, és próbáld meg kellemesen eltölteni időt. Ez egy ilyen nap.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Kerüld a konfliktusokat, és próbálj meg elvégezni minden fontos feladatot ma. Ne hagyja, hogy a gondok elvegyék a figyelmedet a vágyaidtól.

Halak (február 20. - március 20.)

Keresd meg a nyugalmadat, és hagyj időt a gondolkodásra. Hajlamos vagy alábecsülni a képességeidet, de most itt az ideje nagyot álmodni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás