promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jákob Zoltán elhagyta az országot, mit szól ehhez új kedvese?
Borítókép:  TV2Play/Nagy Ő
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mindig képes valamilyen váratlan húzásra a műkörömkirály.

Alig ért véget a Nagy Ő című műsor az ország műkörömkirály milliárdosának, Jákob Zoltánnak a főszereplésével, a vállalkozó-híresség azon úgy tűnik, egyáltalán nem lazít. Nagyszámú követője a közösségimédiában található rajongói oldalán találkozhattak a hírrel, miszerint Jákob Zoli bizonytalan időre elhagyja az országot.

Jákob Zoli ezúttal is egy egzotikus úticélt választott magának, méghozzá a milliárdosok körében az egyik legnépszerűbb helyet, Dubait. A Crystal Nails tulajdonos egykori Nagy Ő ráadásul nem akármilyen módon utazik Dubai-ba, diszkont légitársaság helyett inkább egy magánrepülőgép szolgáltatásait veszi igénybe.

A posztból az sajnos nem derül ki, hogy Bettit, a végső választottját is magával viszi-e a túrára, azt viszont látjuk, hogy Zoli ismét adott a stílusra, nem melegítőszettben vállalkozott legújabb utazására. Hogy egy magánrepülőgépen milyen hangulatú lehet az utazás, arról képiet kaphatunk az alábbi videóból:

A divat szerelmeseinek már eddig is sok alapanyagot szolgáltattak Jákob Zoli szettjei az elemzésekhez, mostani öltözetével is visszaigazolta kiváló és elegáns ízlését.

Azt mát megszokhattuk tőle, hogy nem sportfelszerelésben látjuk, és ez most sem volt másként, noha azért nem az operabálba öltözködött fel. Korábban már volt rá példa, hogy Jákob Zolit kifejezetten nagy talpú cipőben látták, ám ez akkor még könnyen lehetett forgatási segédeszköz is, de a frissen közzétett fényképén is egy meglehetősen vastag talpúnak számító cipőben van:

Ezek a fajta cipők kifejezetten modernnek számítanak, az elegáns alapfazon ellenére ugyanis a talpuk sportos, gumiból készülő, egyfajta hibrid változatai az elegáns és a sportcipőnek (egyes angolszász divatsznob körök "franken-cipő"-nek is nevezik, nem éppen hízelegve).

A szett többi része is illeszkedik a fekete cipőhöz, és szűk szabású sötétszürke farmerhez az olaszos hanyag elegancia, a sprezzatura jegyében egy könnyű anyagból készült sportzakó került fel (ülés közben nagyon helyesen kigombolva, ahogy az kell), és egy egyszerű, hófehér ing, színben harmonizáló sötét szemüvegkerettel:

Nekünk nagyon tetszik a szerelés, mindössze egy pontot vonnánk le a díszzsebkendő hiánya miatt, dehát a 21. századi öltözködés már csak ilyen. Hogy Jákob meddig lesz távol, az a posztjából nem derül ki, abban azonban biztosan lehetünk, hogy nagyon jól fogja magát érezni a gazdagok "játszóterének" számító arab olajmonarchiában.

Dubai egyébként mostanában felkapott útícél lett hírességeink körében, a gyönyörű szőke modell, Vasvári Vivien nem akármilyen képpel örvendezette meg követőit a sivatagból:

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás