promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - november 16: gazdagságban fog úszni a napja az egyik csillagjegynek, de a Bika szerelmi csalódásoktól tarthat
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Új lehetőségek a munkában, kihívások a magánéletben, és egy csöppnyi szerelem. Így alakul ez a csütörtöki horoszkóp:

Kos (március 21 - április 19)

Régi ismerős bukkan fel az életedben, és kicsit kellemetlen kérdést vethet fel neked. Nem kell azonban feszélyezve érezned magadat, add meg amit kér, persze csak ésszerű keretek között. Később még a javadra válhat.

Bika (április 20 - május 20)

Nagyon szerelmes vagy, éppen ezért jobb, ha óvatosan jársz el. Ne feledkezz bele rögtön a gyönyörökbe, hagyj neki időt amíg biztosan meggyőződsz róla, hogy ez nem valami átverés. Könnyen kihasználhatnak, de ha megfontoltan kezeled a dolgot, a végén még nagyobb lehet az öröm, mintha rögtön fejest ugranál belé. Most nem árt az óvatosság.

Ikrek (május 21 - június 20)

Kreativitásodat igényli a munkád, itt az idő hogy alaposan kihasználd. Az önfejlesztésre és az önkifejezésre is remek lehetőséget kínálhat az a projekt, ami most az öledbe fog hullani. csak vegyed észre!

Rák (június 21 - július 22)

A munka és a magánélet közti egyensúly megtartása nem könnyű, és neked sem megy a legjobban. Ezen a csütörtökön erre koncentrálj a legjobban.

Oroszlán (július 23 - augusztus 22)

Száraz a november, legalábbis sokan ezt vallják, de te inkább benedvesednél, hangozzon ez bármennyire is pajzánul. A csillagok nem viccelnek, most nyugodtan elengedheted a rád jellemző szemérmességet, próbálj ki dolgokat, amikre titkon mindig vágytál, de féltél meglépni őket, mert már előzetesen elítélted magad miattuk.

Szűz (augusztus 23 - szeptember 22)

A csütörtök számodra a pénzügyi újratervezésről szól, de nem azért, mert híján lennél a pénznek, hanem épp ellenkezőleg. Ha szerencséd van, akkor ma olyan döntést hozol, ami után annyi pénzed lesz, hogy a dolgaidat is újra kell tervezned. Lehet megveszel majd egy régóta kiszemelt, de eddig túl drágának ítélt bútort, esetleg valamilyen utazásra fizetsz majd be.

Mérleg (szeptember 23 - október 22)

Legyél nyitottabb a párod észrevételeire, ha pedig épp nincs melletted senki, gondold újra, hogy miért alakult ez így, és hogy most éppen ki vagy-e vele békülve. Ha nem vagy dolgozz magadon, mert ez így nem állapot, egyedül is tudnod kell hálásnak lenni az életedért, minden nehézséggel együtt.

Skorpió (október 23 - november 21)

Senki sem tudja hogy csinálod, de valamit nagyon tudsz. Ne félj meghozni a nagy döntéseket, amik fölött most homlok ráncolva tétovázol, mert senki sem tudja nálad jobban, hogy mi a helyes döntés ebben a helyzetben. Ha sokat ráncolod a homlokodat, az csak ennyit jelent, hogy nem figyelsz eléggé a belső megérzéseidre. Valójában már rég tudod, mi a helyes döntés, csak félsz meghozni.

Nyilas (november 22 - december 21)

Itt az ideje felöltődnöd, amire remek alkalom lehet egy váratlan utazás, amire most alkalmad nyílik. Fontold meg jól, nem szabad sokáig halogatni, mert holnap már nem biztos, hogy ekkora szerencséd lesz. Ez egy fontos út lehet, mérföldkő az életedben.

Bak (december 22 - január 19)

Karrieredben kiemelkedő lehetőségek várnak rád. Egy fontos projekt vezethet a szakmai elismeréshez és előrelépéshez. Legyél kitartó és fókuszált, és ne félj a kihívásoktól. Most van itt az idő, hogy megmutasd, milyen tehetséges vagy!

Vízöntő (január 20 - február 18)

Az életed tele van romantikával, és a novemberre ez különösen igaz lehet, főleg ezen a csütörtöki napon. Járj nyitott szemmel, mert ma valaki olyanba fogsz botlani, aki az egész életedet felforgatja. Hogy jó vagy rossz értelemben, az majd még elválik, de mindenképpen fontos lesz neked.

Halak (február 19 - március 20)

Figyelj az egészségedre, a mentálisra épp úgy, mint a fizikaira. Adj többet a testmozgásra, ez sokkal kiegyensúlyozottabbá fog tenni, és a mentális energiáidra is visszahat. Sokkal több van benned, mint amennyit jelenleg elhiszel magadról.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás