promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A magyar Jack Sparrow teljesen meghökkentette Johnny Deppet, közös fotó is készült a kivételes találkozásról
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Johnny Depp könnyen úgy érezhette, mintha a saját filmjébe csöppent volna.

Nyáron mi is megírtuk, hogy milyen kivételes rajongói film készül Jack Sparrow nyomán. A Karib-tenger kalózai: A lámpás titkai című fikciós folytatás nem a Disney égisze alatt készül el, hanem a Slammerfilms Studio által.

A rajongói filmben, ami egyelőre még nem létezik, csupán egy profi előzetes készült hozzá, visszatér Jack Sparrow, Angelica és Mr. Gibbs is. Az utóbbit alakító karakter eredeti megformálója, Kevin McNally is beszállt a produkció reklámozásába, hogy összegyűljön az IndieGogo-n kitűzött 150 ezer eurós cél. Erről részletesebben itt tudtok olvasni:

A film nagy valószínűséggel már sosem fog elkészülni, ám a történet most érdekesen folytatódott. Az előzetesben ugye rajongók bújnak a híres karakterek bőrébe, Angelicát Juhász Alexandra, Jack Sparrow kapitányt pedig a stúdió vezetője, Slemmer Ádám alakítja meglepő hitelességgel.

Nem csak a kosztümöt sikerült tökéletesen elkészíteni, hanem a kapitány sajátos mozgáskultúráját is meglepő hitelességgel másolta le Ádám, aki máskülönben a Blikk videós rovatában dolgozik. Ha nem hiszitek, győződjetek meg róla a saját szemetekkel, az előzetest itt tudjátok megnézni:

Most azonban egészen elképesztő történetként folytatódig az egyelőre dugába dőlt filmterv históriája (ha bárkinek lenne 150 ezer eurója amit nem sajnál ettől a rajongói produkciótól, még mindig új életet lehelhet bele), méghozzá egy egyszerű halloween bulinak köszönhetően. Történt ugyanis, hogy Slemmer Ádám épp egy éjszakai mulatságról hazaérve a kulcsaival matatott tetőtől talpig Jack Sparrow kosztümjében, mikor egy váratlan ember kopogtatta meg a vállát, és közös fotót kért.

A hölgy a Karib-tenger kalózainak kosztümtervezőjeként mutatkozott be, és Ádám nagy rajongóként nagyon is tudta, hogy kiről van szó. Penny Rose maga is meglepődött, hogy a férfi a bemutatkozást követően rögtön felismerte, és el is kérte Ádám telefonszámát, mert személyesen is be akarta mutatni Johnny Deppnek, annyira elnyerte a tetszését a kosztüm. Pár nap múlva csörgött is a telefon, és összejött a nagy találkozás.

Johnny Depp úgy meghökkent, mint Jack Sparrow maga, mikor a negyedik részben egy hasonmásra bukkan a csinos Angelica személyében.

Lelki szemeink előtt gyorsan felsejlik a jelenet, ahogy egymást méregetve járják körbe egymást, mint ahogy az a filmben is történt. Íme a jelenet:

A nem mindennapi eseményről fotók is készültek, melyeket Ádám napokkal később a sztár aláírásával kapott kézhez. Egészen különleges találkozások ezek, hiszen a csillagok szerencsés együttállásának köszönhető csak, hogy ilyesmi egyáltalán megtörténhetett, és hogy a színész és a Penny is ennyire készségesen állt a dologhoz, sőt, a jelmeztervező maga ajánlotta fel a lehetőséget.

Ez azért igazi elhivatottságra vall a jelmeztervező részéről, szóval ha a Karib-tenger kalózai rajongói film nem is készülne el esetleg soha, így még a meghiúsult terv is értelmet nyert utólag. Ádám részletes beszámolóját saját Facebook oldalán találjátok:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás