promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Johnny Depp brutálisan sok pénzt keresett A Karib-tenger kalózaival, itt vannak a pontos összegek
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Johnny Depp rendesen megszedte magát Jack Sparrow-ként.

Johnny Depp egy igazán remek színész, de talán abban a legtöbben egyet tudnak érteni, hogy Jack Sparrow-ként volt a legjobb, hiszen miatta volt fantasztikus az egész A Karib-tenger kalózai-széria. A világsztár tökéletesen hozta a bohókás, mókás karaktert mind az 5 elkészült filmben, és ugyan szerette volna még egyszer eljátszani a közkedvelt kalózt, a Disney hátat fordított neki az exfeleségével kapcsolatos botránya után.

Miután Johnny Depp megnyerte az Amber Heard elleni pert, többször is felmerült a pletyka, hogy a stúdió elképesztően sok pénzt ajánlott neki, hogy visszatérjen Jack Sparrow-ként a széria hatodik, és egyben utolsó részére, de a színész állítólag nemet mondott, mivel nem tudja megbocsátani, hogy annak idején úgy cserben hagyta őt a Disney. Nos, most kiderült, hogy a világsztár így is elég jól megszedte magát a szériával, így biztos, hogy nem a pénz miatt vállalná el a folytatást.

Johnny Depp állítólag 10 millió dollárt kapott az első A Karib-tenger kalózai filmért, de a második résznek köszönhetően már 60 millió dollár ütötte a zsebét (úgy, hogy 20 millió volt a gázsija, és még 40 a részesedése). Az újabb folytatásért már 50 millió dollárt dobott hozzá a Disney, míg a negyedik rész miatt 55 millióval, az ötödik miatt pedig 90 millióval lett gazdagabb – vagyis az egész szériával elvileg 265 millió dollárt keresett, ami egészen elképesztő.

Gyakorlatilag Johnny Depp A Karib-tenger kalózai-szériának köszönhetően gazdagodott meg igazán, bár állítólag még ez a gigantikus vagyon sem tudta tartani a lépést a költekezéseivel. Persze nem kell érte aggódni, hiszen most ismét azt pletykálják, hogy a Disney mindent meg akar tenni azért, hogy visszatérjen Jack Sparrow-ként, szóval még akár össze is jöhet egyszer a dolog, ha megenyhül a színész szíve.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás