promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Őrületes bakit fedeztek fel A Karib-tenger kalózaiban, ez mégis hogy maradhatott benne?
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hiába volt méregdrága A Karib-tenger kalózai, úgy tűnik, hogy kicsit sem hibátlan.

2003-ban mutatták be A Karib-tenger kalózai című grandiózus kalandfilmet, amiben Johnny Depp alakította Jack Sparrow kapitányt. Az alkotás elképesztően nagy siker lett, Magyarországon is sokan imádják, és egy hatalmas mozis franchise épült ki belőle – arról nem is beszélve, hogy annak idején igazi kalózlázban égett az egész világ a szórakoztató, látványos alkotásnak köszönhetően.

A Disney annak idején rengeteg pénzt költött A Karib-tenger kalózaira, állítólag 140 millió dollárnál állt meg a film büdzséje, ami érthető, hiszen Johnny Deppet is ki kellett fizetni, raádásul a kosztümök, helyszínek, hajók megépítése, illetve a speciális effektusok megalkotása is elég drága volt – de úgy néz ki, hogy még egy ilyen költséges, gigantikus hollywoodi produkció sem mentes a hibáktól.

Már 20 év telt el az első A Karib-tenger kalózai bemutatója óta, de van, aki még fel se fedezte a film végén lévő, elképesztő bakit:

Jack Sparrow az epilógusban visszakapja a Fekete Gyöngy nevezetű hajót, illetve a legénységét, és újra ő lesz a kapitány. Egy pillanatra mintha el is érzékenyülne, majd ráparancsol az emberekre, hogy ne lazsáljanak, így rögtön elkezdenek mozogni – viszont a háttérben ott van egy oda nem illő, cowboy kalapos, napszemüveges, pólós emberke is, aki valószínűleg egy stábtag volt, csak nem vette észre, hogy már elkezdődött a jelenet forgatása.

Nem ez az első, és nem is az utolsó eset, hogy egy stábtag nem figyel oda, és véletlenül bekerül egy jelenetbe, de itt kifejezetten kellemetlen a szituáció, hiszen egy kosztümös filmről van szó – ez kicsit olyan, mint amikor A rettenthetetlen című, a 13. század végén játszódó Mel Gibson klasszikusban a nagy csatajelenet hátterében ott volt egy autó.

Itt lehet megnézni a bakit, nagyjából a 20. és a 23. másodperc között látszódik a kép bal oldalán, Jack Sparrow mögött az oda nem illő személy:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás