promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Johnny Depp visszatért Jack Sparrow-ként, de van egy kis bökkenő
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Johnny Depp ismét Jack Sparrow-ként tündökölt, de nem lehet teljes A Karib-tenger kalózai rajongóinak öröme.

Az utóbbi hónapokban rengeteget hallhattunk Johnny Deppről, de nem a filmjei miatt, hanem azért, mert elég durva bírósági csatája volt az exfeleségével, Amber Hearddel. Azt a harcot első körben megnyerte A Karib-tenger kalózai sztárja, de úgy tűnik, hogy a háborúnak még közel sincs vége, hiszen a színésznő szinte folyamatosan próbálkozik, nehogy ki kelljen fizetnie neki azt a több millió dollárt.

Johnny Depp az egyik tárgyaláson elmondta, hogy akármennyi pénzt is ajánlana neki a Disney, a balhéjuk után már nem térne vissza Jack Sparrow-ként egy újabb A Karib-tenger kalózai filmben. Érthető, hiszen amikor annak idején Amber Heard bántalmazással vádolta a színészt, a stúdió szinte egyből elfordult tőle, ráadásul úgy, hogy esélyt sem kapott arra, hogy elmondja a saját igazságát – szóval Johnny Depp van olyan büszke, hogy az ártatlansága kiderülése után ne hódoljon be az őt cserben hagyó Disney-nek.

Ez persze nem azt jelenti, hogy Johnny Depp örökre elbúcsúzott Jack Sparrow zseniális karakterétől, hiszen jótékonysági célokra továbbra is magára ölti a kalózjelmezt, hogy úgy csaljon mosolyt például a beteg gyerekek arcára. Most is így tett, ugyanis egy komoly szívgondokkal küzdő, 11 éves kisfiúnak készített egy mókás videót, ezzel pedig örökre boldoggá tette a kölyköt.

Johnny Depp persze továbbra is remekel Jack Sparrow szerepében, így sajnálhatjuk, hogy már soha nem fog elkészülni vele A Karib-tenger kalózai-széria hatodik része – pedig állítólag volt egy nagyon jó ötlete egy utolsó filmhez, amit már sosem fognak látni a rajongók.

Itt lehet megnézni Johnny Deppet újra Jack Sparrow-ként:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás