promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Izzasztóan nehéz képkvíz: felismered Johnny Depp filmjeit egyetlen képkockáról? A legnagyobb rajongók sem tudnak maximális pontszámot elérni
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Johnny Depp magyar rajongóit is megizzasztja ez a képkvíz. Te hány filmjét ismered fel a színésznek?

Johnny Deppnek hatalmas rajongótábora van a világ számos pontján, többek között Magyarországon is. A színészhez rengeteg híres karakter és filmszerep köthető, de kétségkívül a leghíresebb Jack Sparrow figurája A Karib-tenger kalózaiból. Abban talán mind egyetérthetünk, hogy Johnny Depp nélkül a franchise nem lett volna ilyen sikeres, és nem élt volna meg nemhogy 4, de egyetlen folytatást sem.

Félelmetes belegondolni, de A Karib-tenger kalózai első része, a Fekete Gyöngy átka idén 20 éves már. Ugyan a széria kapott volna egy hatodik részt is, de miután Amber Heard erőszakossággal és bántalmazással vádolta meg volt férjét, a Disney azonnal elfordult Depp-től. Azóta persze a bíróság a színész javára döntött, így a Disney is rögtön bepróbálkozott, hogy visszacsalogassák a Karibba, de Johnny Depp már nem hajlandó együtt dolgozni a stúdióval.

Mindenesetre nem hagyott fel a színészkedéssel, jelenleg is több produkció is készül, amihez vagy színészként, vagy rendezőként a nevét, és a szakértelmét adja. Hamarosan például XV. Lajos francia királyként láthatjuk őt egy romantikus drámában, amit az uralkodó utolsó szeretője, Jeanne du Barry élete ihletett.

A Karib-tenger kalózai 20 éves évfordulója alkalmából most egy olyan képkvízt készítettünk, ami kifejezetten Johnny Depp filmjeire fókuszál. Az alábbi kvízben 10 képet fogtok látni a színész filmjeiből, nektek pedig meg kell tippelnetek, hogy melyik filmből is származhat az adott képkocka.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás