promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vajna Timivel csalja Arnold Schwarzenegger a párját? Félreérthetetlen fotók kerültek elő a párról
Borítókép:  Profilmedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vajna Timi és a világsztár egy vasárnapi napot töltöttek együtt Los Angelesben.

Vajna Tímea jelenleg Kaliforniában él, Budapesthez pedig szinte már szinte az emlékeken kívül semmilyen ingatlan nem köti. Nemrég ugyanis meghirdette a budai luxusotthonát, amely 403 négyzetméteres, az ingatlant pedig nem kevesebb 1,3 milliárd forintért hirdetik. Tehát Andy Vajna volt feleségét minden szál Amerikába köti, nem csoda, hogy már jó barátságokat is kiépített ott. Az egyik ilyen barátja pedig nem is akárki, hiszen mindannyian ismerhetjük már elég régóta.

Timi jó kapcsolatot ápol Arnold Schwarzeneggerrel, nemrég pedig fel is tűntek együtt Los Angeles óceánpartján. A magyar híresség még saját Instagram-oldalára is feltöltött egy történetet, amelyben látszik, hogy együtt töltöttek egy napot.

A lesifotósok is résen voltak, így hamar meg is jelent a külföldi portálokon a magyar szépség és a világsztár találkája. A Daily Mail úgy írt róla, hogy:

Arnold Schwarzeneggert egy nála három és fél évtizeddel fiatalabb magyar színésznővel látták néhány nappal azután, hogy egy rejtélyes nővel csókolózott.

Sőt azt is kiszúrták, hogy A 76 éves ikonikus akciósztár még egy puszit is adott Tímea arcára, miközben együtt élvezték a kerékpározást a kaliforniai Venice Beachen vasárnap. Persze, nem voltak egyedül, barátok is csatlakoztak a kis kiránduláshoz, miközben a hatalmas gumiabroncsokkal ellátott kerékpárokon gurultak.

Valószínűleg romantikus eleme nem volt a találkozásnak és a puszinak, ugyanis Timinek és a Terminátor sztárjának is van jelenleg párja. A kapcsolatuk meg már régre vezethető vissza, Timi már a nyáron is megosztott egy bejegyzést , amelyben gratulált a filmsztárnak a Netflixen megjelent sorozatához. 

2017 és 2023. Gratulálunk a Netflix dokumentumfilmedhez. Köszönöm a különleges vacsorát, és nagyon örültem, hogy találkozhattam Whiskeyvel, Luluval és Schnellyvel 

- írta még nyáron Timi, utalva Arnold állataira. 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás