promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ámulatba ejtő részletet szúrtak ki Vajna Timi álomotthonában, emiatt pillanatok alatt el fog kelni a méregdrága luxusvilla
Borítókép:  Youtube - negynegynegy
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem hittünk a szemünknek amikor megláttuk ezt a dolgot Vajna Timi éppen eladó palotájában.

Vajna Tímea teljesen összetört, amikor elveszítette férjét, Andy Vajnát. A gyászoló özvegy sokáig nem találta a helyét, majd ismét rátalált a szerelem, de végül ez a kapcsolat sem bizonyult tartósnak, hosszas se veled, se nélküled viszony után volt párjával útjaik idén különváltak. Timi Andy halála után nem akart közös otthonukban maradni a rengeteg emlék miatt és mivel egyébként is sokat tartózkodott külföldön, egy egész ottani bázist épített ki magának. A modell nem titkoltan édesanya szeretne lenni, a lombikprogram is ehhez a kontinenshez köti, azonban magyar gyökereit sem akarta feladni, így az amerikai luxuslakása mellett Magyarországon is vásárolt egy nem éppen elhanyagolható nagyságú és szépség ingatlant.

24 óráig elérhető Instagram sztorijában azonban most meglepő dolgot közölt: árulja a 2. kerületi luxuspalotát és meg is indokolta a döntését. Mivel szinte alig tartózkodik itthon, így nem szeretné a továbbiakban fenntartani a (valószínűleg elég magas költségű) ingatlant és ennek eladása mellett döntött. Ahogy írja, összesen nagyjából három éjszakát töltött el a házban, így az szinte teljesen újan kerül az új tulajdonosához. Külön kiemeli, hogy ez nem Andyvel közös otthona.

Mit érdemes tudni erről a luxuslakásról? Először is azt, hogy ha érdeklődsz iránta akkor szükséges lesz 1,3 milliárd forintra, ugyanis ennyi az ára. Ezért 403 négyzetmétert és összesen négy hálót, két gardróbot és három fürdőszobát kapsz, illetve egy akkora garázs is jár mellé, ami sok embert megdöbbentett: nagyjából egy átlags panellakás méretére tudsz beállni az autóiddal. Meg úgy még nagyjából 15 haverod is le tudja nálad tenni a kocsit.

Ha magát a kertet is hozzávesszük, akkor összesen 1262 négyzetméterrel gazdálkodhatunk és a képek tanulsága szerint csodálatosan rendben volt tartva az egész, Timi valóban figyelt rá, hogy patika állapotban legyen minden. A második kerületi helyszín, pontosabban Vérhalom és a magazinba illő kilátás is magáért beszél, azt pedig már meg sem kell említeni, hogy mindenből a legjobbat választotta Vajna kisasszony: a prémium anyaghasználattól, a bútorokon keresztül, az okosotthon kézenfekvő megoldáasaiig.

Bár a lusuxingatlan piac nem egy gyors sodrású folyó, inkább lassan hömpölyög és ritkán cserélnek gazdát ezek az igen magas költségű otthonok, véleményem szerint ez nem sokáig lesz a piacon.

A hirdetésről fotókat IDE kattintva nézhetsz meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás