promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hihetetlen helyen élt Lagzi Lajcsi a bebörtönzése előtt, a most eladott milliárdos villa meg sem közelíti a mulatóssztár bájos otthonát
Borítókép:  Youtube - LifeTv
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az egész internet Galambos Lajos eladott villájától hangos, kevesen tudják, hogy évek óta üresen állt.

Lagzi Lajcsi meseszép birtoka, melyen a családjával élt együtt, nem olyan régen 4,9 milliárd forintért talált új gazdára. Azonban azt már kevesen tudják, hogy a villa nem Lagzi Lajcsi börtönbevonulása miatt állt üresen. Korábban Lajcsi birtokán a készenléti rendőrök rajtaütöttek, ezt pedig olyan sokkoló élményként írta le, hogy nem tudta magát túltenni rajta: nem volt képes ugyanolyan szemmel nézni a birtokára.

Viszonya feleségével is megromlott, így indokolatlanná vált egy ilyen hatalmas ház fenntartása. Az ingatlant egy ideje már árulják, de a luxuslakások piaca egészen másképp működik, mint az "átlagos" lakáseladás. Mivel a tulajdonos általában nincs rászorulva a vételárra, valamint a vásárlói piac is kicsi, nem ritka, hogy évekig árulnak egy-egy villát, kúriát, vagy akár kastélyt, mielőtt valaki megvásárolja.

Forrás: Youtube-Kékfény

Forrás: Youtube-Kékfény

Galambos Lajos egy kellemes, aranyos kis csónakházat újított fel, ott pihente ki a minden túlzás nélkül eseménydús mögötte álló időszak történéseit.

Bár nem gyakran mutatta meg otthonát, mivel magánéletét mindig is féltve óvta, azonban egy alkalommal kivételt tett és egy egész stábot beengedett.

Az apropó egy főzős vetélkedő volt, amely a Vacsorakirály címet viselte. Vendégei között volt LL Junior, Horváth Gréta, Zalatnay Sarolta és a népszerű rádiós Cooky.

A vacsora nagyon jó hangulatban telt, Lajcsi ünnepi zellerkrémlevest főzött sváb gombóccal, sváb pecsenyét dióba forgatott burgonyával, desszertnek pedig bundázott almát csinált, fahéjjal.

A mellékelt videó, amely a lifetv.hu oldalról van, ahol az említett műsor is forgott, itt tekinthető meg:

Forrás: lifetv.hu - Vacsorakirály

A bájos ház valóban egy egyszemélyes legénylak, azonban amennyit a képekből ki tudtunk venni, tökéletesen alkalmas arra, amire Lagzi Lajcsi szánta: pihenni. A házhoz egy meseszép tó is járt, minden nap látni a házból is a csodás naplementét, van csónak, amivel akár még a tó közepére is be lehet jutni. Lajcsi híres műgyűjtő hírében áll, ahogyan a felvételeken látszik, ebbe az otthonába is átköltöztetett jópár becses darabot.

A finom fogások mellett a táj is lenyűgözte a vendégeket, irigykedve nézték a paradicsomi tájat. Az egész házat nem mellesleg Lajcsi egyedül, saját kezűleg újította fel. A Vacsorakirály című műsorban meg is kérdezik, hogy ez még Magyarország-e, az ingatlan Boldogpuszta közelében található.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás