promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lagzi Lajcsi tragikus állapotban van, lehet nem fogja kibírni a börtönben
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lagzi Lajcsi, azaz Galambos Lajos a szakadék szélén táncol, és nagy kérdés, hogy fogja kibírni a börtönben.

A Galambos Lajost ugyebár a rajongók csak Lagzi Lajcsi néven ismerik. Anno még a csúcson volt a Dáridó című műsorral, ami brutális nézettséget tudott szállítani, de aztán neki is jött el lejtmenet az életében. Sok más híresség is beleesik ilyen hibákba, de az övé most valóban összeroppantja az egész életét.

Lagzi Lajcsi anno még tavasszal, április 26-án kezdte meg három év hathónapos börtönbüntetését a baracskai büntetés-végrehajtási intézetben, amit víz-, gáz és áramlopás miatt szabtak ki rá. Valószínűleg a stressz is iszonyatosan megviselte, mert egy ilyen negatív fordulatra és élethelyzetre roppant nehéz felkészülni. Az állapota miatt is címlapokra került, mivel magánmentővel érkezett meg a büntetése letöltésére, majd a berettyóújfalui börtönkórházban lábadozott.

Galambos Lajos annyira rossz bőrben van, hogy kizárólag kísérővel képes sétálni, egyedül el sem engedik. Így ugye gyakorlatilag munkát sem tud vállalni odabent, hogy kicsivel gyorsabban teljesen az idő.

Lagzi Lajcsi és az ügyvédje, dr. Csontos Zsolt mindent megtettek, hogy a mulatós sztár kikerüljön valahogy a börtönből. Kétszer is beadták a az otthonápolási kérelmet, de mindegyiket elutasította a bíróság. Mivel a Bors beszámolója szerint innentől nem lehet fellebbezni a döntés ellen, így Galambos Lajos a maradék időt a börtönben tölti.

Lajcsi rajongói aggódnak, hogy a Dáridó egykori sztárja hogyan fogja kibírni a maradék időt a börtönben. Ha sikerülne beváltani a kedvezményeket, akkor lehet nagyjából egy év múlva kikerülhetne. A jó magaviselettel nem lesz gond, mivel a híresség állítólag tragikus állapotban van, és nem is beszél senkivel.

Galambos Lajos a családjának is kiadta, hogy nem nyilatkozhatnak semmiről, szóval maradnak a találgatások.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás