promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kapkodnak az emberek Vajna Tímea budai luxusvillájáért, így néz ki belülről az alig használt okosotthon
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vajna Tímea eladó okosotthonához özönlenek az érdeklődök.

Vajna Tímea még 2020-ban vásárolt meg egy budai ingatlant. A luxusözvegy azért vásárolta meg a II. kerületben lévő luxusvillát, hogy majd ott élhessen jövőbeli családjával. Az okosotthonnal kapcsolatban korábban elterjedt a pletyka, hogy ez volt a közös otthonuk Andy Vajnával, de ezt Timi hamar megcáfolta.

Az özvegy most úgy döntött, eladóvá teszi az ingatlant, hiszen az elmúlt 3 évben jó, ha 30 napot töltött ott - gyakorlatilag már Amerikában él -, ezért nem is akarja tovább fenntartani. A luxusözvegy ingatlanosa a TikTok-ra rakott fel egy videót, amiben nem csak kívülről, de belülről is megmutatja a hatalmas, háromszintes házat.

A hatalmas, 1262 négyzetméteres telken lévő, 403 négyzetméteres luxusvilláért alig egy nap alatt több érdeklődő jelentkezett, akik közül páran már megnézték, és ajánlatot is adtak. Az ingatlant 1,3 milliárd forintért hirdetik, és bár ez elsőre drágának tűnhet, ha megnézzük, mi minden van benne, máris nem hat olyan borsosnak az ára.

Kezdjük ott, hogy a modern stílusban épült ház elképesztő panorámával rendelkezik, mindenhonnan rálátunk a Dunára és a főváros emblematikus épületeire. 4 hálószoba, 2 dardrób, 3 fürdőszoba, egy óriási nappali, konyha, ebédlő, dolgozószoba, és egy hatalmas garázs található benne; maga az ingatlan okosotthon-rendszerrel van felszerelve. A belső dizájn több helyen is márvány és faburkolatot kapott.

Vajna Tímeának tehát már nem kell ez a budai ingatlan, hiszen Amerikában van már neki egy 8,9 millió dolláros kúriája, ami egy zsákutcában található, és Beverly Hills-re néz. Ez jóval nagyobb, mint a fővárosi villa, 7000 négyzetméteres a lakóterülete, 6 hálószoba és 7 fürdőszoba van benne.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás