promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - november 14: értékes bankjegyektől vastagodik az egyik csillagjegy tárcája, a Vízöntőnek váratlan nemi örömökben lehet része
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ilyen sem volt már jó ideje, a csillagok állása sokak szexuális életére is kihat. Íme a keddi horoszkóp:

Kos (március 21. - április 20.)

Nehezen indul a nap, el sem tudod majd képzelni, hogy bírod ki, de aztán megtalálod a kiskapukat, amik megkönnyítik a feladatok elvégzését. Ma valahogy nincs kedved dolgozni, és ez jól is van így. Inkább a testi örömök oltárán áldoznál, ne tartsd vissza magadat, nyugodtan betömhetsz egy ízletes fagylaltkelyhet vagy egy drága süteményt - ami csak jól esik.

Bika (április 21. - május 20.)

Nem vagy elégedett, mert rossz helyre figyelsz. Koncentrálj arra, amid van, és ne arra, amid nincs, ezt az átállást muszáj elvégezned magadban, ha azt akarod, hogy jobbra forduljanak a dolgok. Ez a pénz világára hatványozottan igaz, eddig nem áll valami jól ez a november, de még változtathatsz rajta.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Mozgalmas nap elé nézel, főleg hogy ma rengeteg pénz ütheti a markodat. Ha így is lesz, lehet akkor sem fogsz tudni igazán örülni neki, mert az anyagi világ dolgai helyett most valamilyen lelki töltődésre vágynál. Próbálj ki egy kocsmát, sosem lehet tudni, milyen emberekbe bukkan ott az ember - de a pénzedre azért vigyázz, nem azért kaptad hogy elidd egy pultnál. A pultostól ne sajnáld a borravalót.

Rák (június 22. - július 22.)

Sok koncentrációra lesz ma szükséged, mert az emberek az idegeiden zongoráznak. Ha nem figyelsz, végzetes hibákat követhetsz el, bármennyire is általánosan hangozzon ez. Néha a legközhelyesebb tanácsok megfogadására van a legnagyobb szükségünk.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Szakmai sikerek előtt állsz, bár lehet ma még nem kapod meg a jó hírt, amit a csillagok már elrendeztek neked. Ez azt is jelenti, hogy jóval több pénz ütheti a markodat, amire igencsak rászolgáltál már. Ügyes vagy, nézz a tükörbe és ízlelgesd kicsit a siker ízét.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Kevesebb feladat, kevesebb gond, erre kell most összpontosítanod, tisztítsd le a teendők listáját és a feladatnaptáradat, amit a fejedben őrzöl, és csak a három legfontosabbal foglalkozz. A többiek megvárnak.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Elképesztő szexuális energiák törhetnek ma felszínre belőled, amiért a párod igencsak hálás lehet. Ha szingli vagy, ma könnyen más ágyában köthetsz ki. Vigyázz azért, ne vidd túlzásba a huncutkodást, szükséged lesz az erődre holnap is.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Igazi akadályfutó vagy, de most arra van szükséged, hogy pihenj kicsit. Tarts egy kis szünetet, vonulj el a külvilág elől, hogy utána újult erővel tudj elmerülni a feladataidban. Ez a párkapcsolatodra is érvényes, ne hanyagold el.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Lelkesen fogadod az új feladatokat, főleg ha azok jelentős anyagi haszonnal járnak. Ma könnyen előfordulhat, hogy megtalálhat egy ilyen kihívás, ami után a pénztárcád is vastagodni fog. A szerelem most nem érdekel, de azért ne ess át a ló túloldalára, szükség van a lelked ápolására is.

Bak (december 22. - január 20.)

Merész vagy és tántoríthatatlan, jajj annak aki az ellenségeddé válik, pedig nem vagy egy agresszív típus. Ezt a magabiztosságot most a pénzügyek terén is kamatoztatni tudod, szerencsésnek érezheted magad ezen a téren.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Te kis huncut. Nem fognak tudni neked ellenállni, amire te számítottál a legkevésbé, mert egyébként nem ezt szoktad megélni. Ma azonban olyan energiák uralkodnak körülötted, amik mást is könnyen az ágyadba csalogathatnak. A változás az arcodra lesz írva, és az ismerőseidnek is rögtön fel fog tűnni.

Halak (február 20. - március 20.)

Menthetetlen vagy, legalábbis sokan mondják rád ezt a makacsságod miatt, de ne higgy nekik. Ők nem tudhatják, hogy miben vagy, mitől félsz és mit miért teszel. De abban igazuk lehet, hogy sokszor a félelmeid irányítanak. A makacsságodon ettől függetlenül érdemes dolgoznod, mert fölösleges terheket cipelsz általa.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás