promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - november 10: Összetörik az egyik csillagjegy szívét, a Mérlegnek fontos döntést kell hoznia
Borítókép:  Profilmedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A csillagjegyek ezúttal is megmutatják, merre kellene haladnunk rögös utunkon. Íme a a pénteki napi horoszkóp, ami sok izgalmat rejteget.

Kos (március 21. - április 20.)

Rád találhat a szerelem, de csak ha nem félsz kitárulkozni és többet mutatni magadból. Elképesztő erők dolgoznak benned, mégis rejtegeted ezt az egyedülálló kisugárzást. Azt gondolod ez pusztán a legközelebbi hozzátartozóid kiváltsága, hogy ismerhetik ezt az oldaladat? Adj belőle többet a világnak, és a világ hálás lesz, mert belőled csak egy van.

Bika (április 21. - május 20.)

Keverd meg jó alaposan a kártyáidat, jöjjön valami váratlan, itt az ideje ugrálni a pocsolyákban és fittyet hányni az elvárásokra. Téged ma ez vezet a fejlődés és a növekedés irányába, el kell engednek kicsit a gyeplőt, az estédet azonban jobban teszed, ha egyedül töltöd.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nem te vagy a Mérleg, mégis te vagy az, akinek nagyon alaposan mérlegelnie kell. Ne dönts elhamarkodottan, ha valamiben nem vagy teljesen biztos, nyugodtan halaszd el, ez nem mindig olyan rossz dolog. Ma inkább a szerelmi életed kerülhet előtérbe, főleg akkor, ha erre az éjszakában is esélyt adsz.

Rák (június 22. - július 22.)

Pénteken előfordulhat, hogy belecsöppensz egy baráti beszélgetésbe, ahol olyan információk hangzanak el, amik teljesen új irányba terelhetik az életedet. A nagy lehetőségek általában így adódnak, az emberben folyamatosan érik rá, aztán váratlanul megtörténik. De dönthetsz úgy is, hogy nem kezdesz ezzel semmit.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A megszokottnál is hajlamosabb lehetsz ezen a napon arra, hogy leragadj a részleteknél, és folyamatosan apróságokon rugózz. A baj igazából valahol máshol van, magadban kell keresned, hogy mi is zavar igazán. Próbálj uralkodni magadon, és legyél kedves az embereiddel, főleg akkor ha alattad dolgoznak.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Kezd el magadat felkészíteni arra, hogy valaki hamarosan szilánkosra töri a szívedet. Nem biztos, hogy megtörténik, de ma olyan energiák áramlanak körülötted, amik színvallásra kényszeríthetik a hozzád közel állókat, vagy a te szemed előtt libben fel a fátyol, és az igazság bizony néha fájdalmas tud lenni.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A szerelem nem egy érzés, hanem döntés kérdése. Ezt hajlamosak vagyunk elfelejteni, pedig régi bölcsesség. Te viszont nagyon bizonytalan vagy magadban, mintha megragadtál volna a fontos döntések között. Hogy a szenvedélyedről vagy egy kapcsolatról van szó, az mellékes is, de valamelyik életterületeden most már el kell köteleződnöd, hogy elindulhass az igazán mély kiteljesedés felé.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Egészen kaotikusan is alakulhat ez a nap, hullámzó érzelmek, szerelem, pletykák, erotika, örömhírek repkednek körülötted a térben, és azt sem tudod hova kapkodd a fejed. Ez egy izgalmas nap, merítkezz meg az élményekben, bármit is kínál az éjszaka.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nagy kavarodást okozhatsz azzal, ha túlbonyolítod a dolgokat, ma jobban jársz, ha nem birkózol az elemekkel, hanem ráhagyod őket most másokra, történjen ahogy történniük kell. Ha rosszul történnek, még az is a javadra válhat. Ez nem léhaság, hanem könnyed lazaság, ma erre van szükség.

Bak (december 22. - január 20.)

Már reggel is szanaszét van a fejed, nem tudod eldönteni, hogy mit kezdj magaddal, pedig a lehetőségek száma végtelen. Éppen ez az, ami megbénít, ezért érdemes pár opciót kizárni. A minden néha semmi, és fordítva, minél konkrétabb célt választasz, annál nagyobb eséllyel jutsz el az irányába.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Képzeld, aki ezt a horoszkópot írja, maga is vízöntő. Úgyhogy ma nagy szerencse fogad téged, és ritka pillanatok, mert bizony nem gyakran szólítom meg külön a harmadik falat. Minket azonban ezen a pénteken ilyen közvetlen hangulatú beszélgetések fogadhatnak, egyszerűen kinyílik számunkra a világ, és sokkal beleérzőbbek, barátságosabbak tudunk ma lenni, mint más napokon,

Halak (február 20. - március 20.)

Elképesztő vonzerővel bírsz ma, teljesen értetlenül állsz előtte, hogy mi történt. Ez nagyon ritka, úgyhogy használd ki, a nagy csáberőért általában meg kell dolgozni, de neked ma az öledbe hullik, senki sem tud nemet mondani neked, sőt, sokan még meg is fordulnak utánad. Ezt a munkádba is kamatoztathatod, de ha őszinte vagy magadhoz, ez most kevésbé hoz lázba.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás