promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Botrány a Tesco-nál, kukacos csokit videóztak a tatabányai hipermarketben
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Tesco vásárlója gusztustalan felvételt készített a csokikon mászkáló kukacokról.

Botrányos, egyben gusztustalan videó került fel a minap a közösségi médiára. A Tesco egyik vásárlója a tatabányai hipermarketben vette észre, hogy kukacos csokikkal van tele az üzlet. A Tesco boltjaiban is kapható Lindt csokoládék dobozain kis, fehér kukacok mászkáltak. A vásárló, ahogy észrevette, rögtön levideózta, és kirakta a Facebook-ra.

A felvétel rohamtempóban kezdett el terjedni az emberek között - jelenleg több mint 4000 megosztás van rajta -, és nemsokára eljutott a Kemma-hoz, a Komárom-Esztergom Vármegyei Hírportálhoz, akik megkeresték a Tesco-t, hogy reagáljanak az ügyre. A hírportál munkatársai arra voltak kíváncsiak, hogy fordulhatott elő, hogy kukacos csoki került ki a polcokra.

A Tesco azt írta a válaszában, hogy a videóban látható terméket azonnali hatállyal eltüntették az eladótérből, és meg is semmisítették őket. Ezt követően a tatabányai áruházban fertőtlenítő takarítást végzett a személyzet.

Az üzletlánc Sajtóosztálya hozzátette, hogy a Lindt csokoládé beszállítójával közösen nem csak a tatabányai, de az ország összes üzletében vizsgálatot tartanak annak érdekében, hogy máshol ne fordulhasson elő ehhez hasonló eset. Végezetül hangsúlyozták, hogy a szerződött kártevőirtó partnerükkel még a szerdai napon átvizsgálták a teljes tatabányai hipermarketet.

A Facebook-on ehhez hasonló kommentek érkeztek eddig a gyomorforgató videó alá:

„Azért ez nem semmi. Itt Németországba fele annyi és még kukacot se adnak hozzá. Most már értem miért olyan olcsó mert nincs hozzá husi”

„Ha a tulaj ezt meglátná, azt hiszem azonnal szerződést bontanak a magyar Tescóval”

„A Tatabányai Tescoban egyszer rám akartak sózni egy nagy darab romlott húst. Azt mondta a pultos felháborodva hogyha nem tetszik ne vegyem meg. Mondom nem is fogok zöld húst venni”

Olyan kommentelők is vannak, akik szerint a videó készítője tette oda a kukacokat, hogy szándékosan botrányt okozzon, és kárt okozzon vele a Tesco-nak.

„Inkább szólnál, mint hogy videózgatsz, biztos szándékosan tették bele a kukacokat, nem a bolt tehet róla!”

„Horgász részlegen vettél 200 Ft-ért csontit és oda tettél pár db-ot? Fel is vetted, és feltetted a világhálóra? Ez csonti és nem kukac”

Tatabányai Tesco, 2023.11.07. 18:00

Posted by Meló Róbert on Tuesday, November 7, 2023
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás