promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Trükkösen, 120 ezer forintnyi lopott Tesco termékkel akart távozni egy nő, de csak lebukott a végén
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Tesco áruházaiban is sok trükkös lopás van, de ebben pont az a jó, hogy nem volt túlgondolva.

Nem igazán szeretünk már boltba járni Magyarországon, mert mostanság sajnos nem arra kell figyelnünk, hogy milyen új terméket próbáljunk ki, vagy mivel dobjuk fel az esti vacsorát. A fő cél jelenleg az, hogy minél olcsóbban megússzuk, és ne hagyjuk ott a fél fizetésünket egy nagybevásárlásnál.

A többség tényleg csak a legalapvetőbb alapanyagokat vásárolja be, persze ezekből is kevesebbet, mint régen. A kötelező akciók július elején lépnek életbe, de addig sem árt bújni az akciós újságokat.

Természetesen vannak a szegényebb réteg között olyanok, akik kénytelenek átesni a ló túloldalára, és ilyenkor jön a lopás. Múltkor bemutattunk egy TikTok videót, amiben egy nő rengeteg mindent akart kicsempészni a szoknyája alatt a Lidl egyik boltjából.

Az eset az Egyesült Királyságban történt, de ez a szoknyás trükk elég régi, és hazánkban is szemet szokott szúrni a biztonsági őröknek. Végül a hölgynek a Lidl áruház előtt kellett kipakolnia mindent, amit meg akart lovasítani – muszáj látni, mert rengeteg terméket húz elő a semmiből, mint valami bűvész.

A Tesco biztonsági őreinek is résen kell lenniük, mert hiába van minden bekamerázva, hatalmas területet kell szemmel követni. Magyarország Ügyészsége nem olyan rég töltött fel egy videót a YouTube-ra, amin azt lehet látni, hogy milyen trükkel akarta meglovasítani a termékeket egy nő az áruházból.

A 29 éves kisgyermekes édesanya a tatabányai Tescóból kétszer lopott úgy, hogy a termékeket a bevásárlókocsiba pakolta, majd fizetés nélkül kitolta az áruház területéről. A biztonsági őr a vásárlótér elhagyása után megállította a nőt. A két lopás elkövetési értéke összesen 123 ezer 130 forint volt.

A második már nem kellett volna, mivel annál bukott le. Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a Tatabányai Járásbíróság a nővel szemben pénzbüntetést szabjon ki, valamint kötelezze a sértett kárának a megfizetésére.

A kár itt valószínűleg az első lopás miatt van, ami sikeres volt. A nő tehát a legegyszerűbb trükköt alkalmazta a magyar áruházban, de így könyvelhetjük is, hogy biztos a lebukás.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás