promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mesteri lopást hozott össze a Lidlben egy vásárló, aki rengeteg terméket csempészett ki, de végül csak lebukott
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Lidl biztonsági őrei persze résen voltak, de még ők is meglepődtek, hogy a nőnek mennyi mindent sikerült volna ellopnia.

Akár még üdítő is lehetett lemenni anno a boltba Magyarországon, és körbenézni, hogy milyen újdonságot találjunk magunknak az asztalra. Most már a többség csak azt figyeli, hogy ne hagyjon ott rengeteg pénzt, így csak a legalapvetőbb alapanyagokat vásárolja be, persze ezekből is kevesebbet, mint régen.

Aki eddig nem igazán figyelte az akciós újságot, az a jelenlegi helyzetben tüzetesen át szokta őket böngészni. A legutóbbi Kormányinfón Gulyás Gergely kancelláriaminiszter bejelentette, hogy az árstopot június végéig meghosszabbítják, és jönnek a kötelező akciók is. Ennek a lényege, hogy Magyarországon az alapvető élelmiszereket 20 kategóriába sorolják. Ezek közül minden héten egyet legalább 10 százalékos árengedménnyel kell adnia a kiskereskedőnek az előző 30 nap legalacsonyabb árához képest.

A kötelező akciók július elején lépnek életbe. A magyarországi Lidl erre például úgy reagált, hogy először látni akarják a részletes szabályozást, és ezután fogják kialakítani a stratégiájukat. A Lidl a Portfoliónak hozzátette, hogy eddig is igyekeztek nagy hangsúlyt fektetni a magyar családok segítésére, és több száz termék árát mérsékelték.

Mivel indul a grillszezon, így a Lidl hétfőtől az ebben a kategóriába sorolható termékeket is jelentősen leakciózza Magyarországon. Ezzel persze beindul kicsit az árháború, mivel a többi bolthálózat is lépett az ügyben.

Persze sokan vannak úgy vele, hogy aki nem tudja kifizetni a termékeket, az inkább ellopja. Felkerült a TikTokra egy videó, amiben az látható, hogy egy nő rengeteg mindent akart kicsempészni a Lidl boltjából a hatalmas szoknyája alatt.

Az esett az Egyesült Királyságban történt, de ez a szoknyás trükk elég régi, és természetesen Magyarországon is simán szemet szúrna a biztonsági őröknek. A hölgy persze megtarthatta azokat a dolgokat, amikért fizetett a Lidl kasszájánál. Sokan meg fognak lepődni, hogy mennyi mindent sikerült kicsempésznie, de a végén csak lebukott a lopással.

A nő a TikTok videóban persze erősködik, hogy nincs már több dolog a szoknyája alatt, de a Lidl emberi tudták, hogy hazudik, így még jött egy kör a kipakolással.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás