promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rendkívüli árzuhanás: akár 30 százalékos kedvezményt biztosít az egyik legnépszerűbb hazai üzletlánc
Borítókép:  Penny
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy júniusban is érdemes lesz betérni a Penny üzleteibe.

Az utóbbi hónapokban mindenki a saját pénztárcáján tapasztalhatta, hogy szinte folyamatosan drágulnak a különböző termékek, és hiába próbálnak sokan spórolni, egyre nehezebb. Az emberek megállás nélkül olcsóbb boltokat, kedvezményesebb termékalternatívákat keresnek, vagy egyszerűen csak lemondanak a kedvenceikről, ha azoknak túlzottan felszalad az áruk – ez egyre természetesebb manapság.

Áprilisban került bejelentésre, hogy az alapvető élelmiszereket 20 kategóriára kell bontania a hazai üzleteknek, és kötelezően heti akciókat kell hirdetniük belőlük, ráadásul minimum 10 százalékkal kell csökkenteniük ezeknek az árait. Ez hatalmas segítség a magyar vásárlóknak, viszont kicsit kényelmetlen lehet a boltoknak – de van egy olyan üzletlánc, ami még extra kedvezményt is ad.

A Penny a havonta közel 1000 kedvezményes termék mellett június 1-től összesen 20 árucikket kínál az előírt 10 százalék kedvezmény helyett akár 30 százalék árengedménnyel – sőt, akinek van Penny kártyája, és részese a hűségprogramnak, az még további 150 akciós ajánlathoz férhet hozzá az üzletlánc mind a 229 magyarországi egységében.

„Mint minden esetben, most is az a célunk, hogy a lehető legjobb ár-érték arányú termékeket kínáljuk vásárlóink számára, ezért az előírások szerinti 10 százalékos kedvezmény helyett közel 30 százalékot nyújtunk 20 termékre. Az érintett árucikkek között megtalálhatóak a legnépszerűbb tejtermékek, húskészítmények és száraztészták, de számos kényelmi készétel, valamint teák és kávék is kedvezőbb árakon érhetőek el az áruházaink polcain. Ezen felül már havonta ezer terméket kínálunk jelentős kedvezménnyel, a választék pedig hetente megújul. Bízunk benne, hogy ezzel is segíthetünk vásárlóinknak és tovább tudjuk csökkenteni a bevásárlás okozta anyagi terheket”

– mondta a Penny magyarországi kommunikációs vezetője, Kazalsay Eszter.

Ezek alapján úgy tűnik, hogy júniusban is megéri betérni a Penny üzleteibe, hogy onnan szerezzük be a finom fogásokhoz a hozzávalókat, és a különböző termékeket, amiken extra kedvezmények vannak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás