promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - október 17: A Halaknak ma ki kell állnia magáért, a Bika szerelmi élete nagy változásokat hozhat
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A hét második napja is sok izgalmat tartogat a horoszkópok szerelmeseinek. Bízzatok magatokban, vegyétek komolyan az árulkodó jeleket. A Halak és a Bika különösen érzékeny lehet ezen a napon.

Kos (március 21. - április 20.)

A Hold még a Rák jegyében jár, ami számodra nem sok jót jelent. Frusztráltnak és fáradtnak érezheted magad ettől, mindenkiben a rosszat veszed észre, úgy érezheted az egész világ összeesküdött ellened. Legyél megértőbb, légy nyitott a dolgok másik olvasatára, s a nehézségeid rögtön új értelmet nyernek.

Bika (április 21 - május 21)

A dolgaid ezen a Kedden meglepően jól haladnak, és ezt a környezeted is látni fogja. Könnyen rád köszönthet egy új szerelem, vagy a már meglévő kapcsolatod lép egy úgy szakaszba. Az is lehet, hogy valaki olyan hoz változást az életedbe, akiről most még nem is tudsz. Figyeld az árulkodó jeleket, és ne félj kezdeményezni.

Ikrek (május 22. - június 21.)

Szorongást érzel, ha nem tudod a maximumot nyújtani, és ez főleg a párkapcsolatodra nyomja rá a bélyegét. A munkával könnyebben megbirkózol, ezért könnyen előfordulhat, hogy oda menekülsz a problémák elől. Ma azonban jobban jársz, ha számot vetsz magaddal.

Rák (június 22. - július 22.)

A Hold most a te jegyedben jár, ami igazán kedvez neked. Használd ki ezt az előnyt, és légy proaktív. Ma jó eséllyel könnyebben fognak sikerülni a dolgok, mint máskor. De ez a te érdemed is, nem csak a csillagoké, hajlamos vagy alábecsülni a saját magad, pedig nem kéne. Nagyon értékes vagy.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

A Munkahelyeden ma könnyen meglephetnek, de az is lehetséges, hogy végül valahonnan máshonnan fog rád köszönteni egy váratlan fordulat. Ezt még a csillagok sem tudják megmondani, de egy valami biztos: valami váratlan van készülőben, ami akkor is váratlanul fog érni, ha éppenséggel már nagyon várod.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)

Nyitott hangulatban vagy, ami segít észrevenni a jó ötleteket és mások gondjait. Ne legyél rest kihasználni ezt az állapotot, és segítséget nyújtani annak, akin látod hogy rászorul. Könnyen megeshet hogy ezt úgy tudod megtenni, csak egyszerű ötleteket adsz. Ne feledd: adni tényleg jó, és neked most van miből, még akkor is, ha nem mindig érzed így.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)

Nagyon elhanyagolod mostanában a párodat, jóllehet nem is tudsz róla. Erőltesd meg magad, még akkor is, ha úgy érzed minden tökéletes köztetek. Teremts minőségi időt a pároddal, sokkal nagyobb szükség lehet rá, mint gondolnád, sok rossztól megkímélheted ezzel magatokat. Ne halogasd a dolgot, nem kell vele megvárni a szerdai horoszkópot, cselekedj már ma.

Skorpió (október 23. - november 22.)

Ma nem számíthatsz világmegváltó eseményekre, ezért a kis dolgokat kell értékelned. Könnyen előfordulhat, hogy unod magadat a munkában, nem okoz számodra igazi kihívást. De ez most a felkészülés időszaka, tartogasd a nagy terveidet későbbre, mos elég, ha csak megéled a pillanatot.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A munkahelyeden ügyesen kézben tartod a dolgokat, gyakran mégis úgy érzed, nem annyira, mint amennyire szeretnéd. A mai napon leginkább személyi kérdésekben ütközhetsz érdekes akadályokba. Ha te vagy a főnök, akkor könnyen elgondolkodhatsz valamilyen személycserén. Mielőtt döntést hozol, vedd figyelembe a másik érdekét is, és csak utána hozz döntést.

Bak (december 22. - január 20.)

A munkatársaid felnéznek rád, de a párod ma nagyon pikkel rád, ami elég frusztráló lehet. Ne feledd azonban, hogy a munkatársak csak egy kis szeletét látják a teljes életednek, és csak egy szemszögből látnak téged nap mint nap. A párod tudna mit mesélni, vedd figyelembe ezt is. Valószínűleg jogosak az észrevételei.

Vízöntő (január 21. - február 18.)

Kapkodsz, futsz, semmire sem jut elég időd, ideje lelassítanod és új energiákat merítened magadból. A szeretteid is segíthetnek ebben, ne feledd, hogy mindig van hova fordulnod, még akkor is, ha sokszor nem így érzed. A mai nap feltétlenül lassíts le egy kicsit.

Halak (február 19. - március 20.)

Állj ki magadért, ne hagyd, hogy szomorú, gondokkal terhelt, undok emberek elrontság a napodat, és parancsolgassanak neked. Még akkor sem, ha a főnöködről vagy a párodról van szó. Húzd meg a határaidat, a keddi nap erre különösen jó alkalmat fog kínálni.

​Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás