promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rendkívüli nyilatkozat Bruce Willis állapotáról
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egyre aggasztóbb a színész állapota, egy producer barátja szerint már olvasni sincs kedve, teljesen megváltozott a Die Hard filmek sztárja.

 

A Simlis és a szende a 80-as évek egyik legjobb sitcomja volt, akkor még egyáltalán nem tűnt úgy, hogy a folyton dalolászó Bruce Willis véres trikós akcióhősként fog bevonulni a filmkultúra nagykönyvébe. Willis egészen elképesztő pályát futott be, sok éven keresztül volt Demi Moore férje, de sajnos mind tudjuk, hogy afáziával diagnosztizálták tavaly márciusban.

Bruce Willis betegségéről röviden: A frontotemporális demencia egy gyűjtőfogalom, olyan agyi rendellenességeket sorolnak ide, amik az agy homlok- és halántéklebenyét érintik. Ezek a területek felelnek a személyiségért, a viselkedésért, a beszélt nyelvért és annak megértéséért, ezért ha bármilyen sérülés éri ezt a részt, az különféle  demenciás zavarokhoz vezet. Romlik az ember intellektuális képessége, könnyen lehetnek hangulatzavarai, a beszéd is egyre gyakrabban okozhat problémát.

A napokban filmsztár közeli jó barátja, a Simlis és a Szende alkotója, Glenn Gordon Caron friss információkat osztott meg Bruce Willis állapotáról a New York Postnak

A demencia miatt szenvedő színész nagyon nehezen viseli a betegséget.

- foglalta össze röviden Canon a színész állapotát. A producer elmondása szerint minden alkalommal, amikor meglátogatja Bruce Willist, aszínész felismeri őt, de az életkedve teljesen elszállt. Nem olyan vidám és jókedvű, mint régen, és egyre kevesebbet beszél.

"Az a benyomásom, hogy az első percekben tudja, ki vagyok. Már nem foglalkozik annyit a könyvekkel, amiket korábban szinte falt. Nincs már kedve az olvasáshoz"

Willis betegségéről régóta cikkeztek az újságok, végül tavaly márciusban a színész felesége, Emma Willis, korábbi felesége, Demi Moore és öt lánya közös nyilatkozatban közölte a világgal, hogy Bruce Willis afáziában szenved, és ezen betegsége miatt visszavonul a színészettől.

Az elmúlt évek során Bruce Willis rengeteg filmben vállalt szerepet, ezek nagy része kis költségvetésű B-filmes akciófilmek voltak, de a betegsége egyre inkább megnehezítette a munkát, és terhére volt a kollégáinak is. Volt olyan alkalom, mikor Bruce Wills nem tudta pontosan, hogy hol is van.. Egyes beszámolók szerint már munka közben is nehezére esett a forgatási kellékek használata. A hír szomorúan érinti a rajongókat, mivel Bruce Willis hosszú és sikeres pályafutást futott be a filmiparban.

A Die Hard filmek mellett olyan klasszikusokban láttuk őt, mint az Armageddon, a Hatodik érzék, a Sin City, vagy a Ponyvaregény, miközben komikus vénáját is gyakran megvillogtatta olyan filmekben, mint a Bérgyilkos az a szomszédom vagy a Red első és második része. Reméljük, hogy megkapja a szükséges gondozást és támogatást, és hogy az életét továbbra is képes lesz élvezni annyira, amennyire csak lehetséges.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás