promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bruce Willis kap egy utolsó esélyt, súlyos betegen készíti el a végső mozifilmjét?
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bruce Willis kényszerből visszavonult, de van egy zseniális rendező, aki méltó lezárást akar adni a karrierjének.

Bruce Willis egy igazi hollywoodi ikon, akinek számtalan elképesztően jó és sikeres filmet köszönhetünk. A legtöbben minden bizonnyal a Die Hard-széria miatt kedvelték meg a színészt, aki az utóbbi években sajnos elég silány alkotásokban szerepelt, amik messziről elkerülték a mozikat, és kifejezetten méltatlanok voltak hozzá – utólag kiderült, hogy jó oka volt arra, hogy elvállalta ezeket a rettenetes filmeket.

Bruce Willis családja nyilvánosságra hozta pár hónappal ezelőtt, hogy a világsztár afáziában szenved. Ez egy komoly agyi betegség, ami miatt a színész kommunikációs képességei lassan leépülnek, éppen ezért bejelentették, hogy visszavonul, mivel nem tud több munkát elvállalni a rohamosan romló állapota miatt – később sajnos azt is elmondták, hogy a hírességnél demenciát is diagnosztizáltak.

A rajongók nagyon sajnálják, hogy ilyen beteg lett Bruce Willis, akinek a legendás pályafutása sokkal szebb lezárást érdemelt volna. Úgy tűnik, hogy a kétszeres Oscar-díjas Quentin Tarantino is így gondolja, ugyanis állítólag nem akármilyen ajánlaton dolgozik, hogy még egyszer, utoljára a kamerák elé csábítsa a színészt.

Quentin Tarantino jelenleg a legutolsó filmjén dolgozik, aminek az lesz a címe, hogy The Movie Critic (vagyis: A filmkritikus). Az alkotásról egyelőre szinte semmit sem lehet tudni, csupán azt, hogy egy szemtelen filmkritikusról szól, aki egy pornómagazin számára ír kritikákat.

Quentin Tarantino azt szeretné, hogy Bruce Willis is feltűnjön egy apró jelenet erejéig a végső mesterművében, hogy ezzel méltó lezárást adhasson a karrierjének, és a mozivásznon tudjunk elbúcsúzni a színésztől.

Ez egy egészen megható gondolat Quentin Tarantino részéről, hiszen így újra együtt dolgozhatnának, ráadásul ugyanazzal a filmmel mondanának búcsút a közönségnek és Hollywoodnak. Persze az író/rendező fel van készülve arra, hogy a család nemet mond a felkérésre, és állítólag tiszteletben is tartaná ezt a döntést – ebben az esetben egy régi felvételt használna róla a The Movie Criticben, ha megteheti, de reméljük, hogy valamilyen módon összejön a dolog.

Ha valaki szeretné próbára tenni magát Bruce Willis filmjeivel kapcsolatban, akkor ajánljuk az alábbi képkvízt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás