promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szörnyű állapotban Bruce Willis, családja már felkészült a legrosszabbra
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bruce Willis állapota már óráról órára változik.

Az egész világon aggódva követik figyelemmel Bruce Willis állapotát. A világsztárnál még tavaly márciusban diagnosztizáltak afáziát, de mellette még demenciával is küzd. Családja igyekszik minél több időt tölteni vele, 29 éves lánya, Tallulah Willis pedig már felkészült a legrosszabbra.

A család elmondása szerint Bruce Willis állapota már rohamosan, óráról órára romlik, egyre nehezebben kommunikál a szeretteivel, nem reagál arra, amit mondanak neki. Régi önmaga már csak néha-néha tér vissza, így aztán hálásak minden ilyen pillanatért - bár tudják, hogy átmeneti.

„Édesapám állapota óráról órára változik, nagyon kiszámíthatatlan, éppen hogy van. Ezért valahányszor a házába megyek, rengeteg fényképet készítek - bármiről, amit látok, a dolgok állásáról, róla. Olyan vagyok, mint egy régész, kincseket keresek olyan dolgokban, amelyekre korábban soha nem figyeltem. Minden tőle származó hangpostaüzenetet elmentettem egy merevlemezre. Azt tapasztalom, hogy dokumentálni próbálok, hogy fel tudjak készülni arra a napra, amikor már nem lesz magánál, vagy nem lesz velünk, hogy magától emlékezzen ránk”

- számolt be Tallulah Willis a Vogue-nak.

A 29 éves nő azt is elmondta, hogy kezdetben nem gondolták volna, hogy ilyen komoly a baj, bár állítása szerint ő már régóta tudta, hogy valami nincs rendben az apjával:

„Az egész egyfajta válaszképtelenséggel kezdődött, azonban az elején mindezt csupán a hollywoodi színészeket sokszor érintő halláskárosodásnak tudtuk be”.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás