promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A szülinapos Bruce Willist úgy láthatod, mint még soha
Borítókép:  profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A színész családja körében ünnepelt, és a róla készült szülinapi videót te sem bírod ki könnyek nélkül. 

Mindannyiónk kedvenc akciósztárja, Bruce Willis 68 éves lett. Boldog szülinapot neki! Most egy percre ne a betegségével és rohamosan romló állapotával foglalkozzunk, hanem próbáljuk meg ünnepelni őt és úgy emlékezni rá, ahogy fénykorában láthattuk őt a mozivásznon. Bruce Willlis betegségéről már sokat írtunk, és azt is megírtuk, hogy családjára mindig számíthat. Szülinapja alkalmából felesége, Emma Heming és volt felesége, Demi Moore is megosztott egy megható videót arról, hogyan köszönti fel a színészt a nagy család. A videón tényleg bepillanthatunk egy igazán intim családi pillanatba, és látni Bruce Willisen, ahogy maga is zavarba jön és maghatódik...Alig bírtuk ki könnyek nélkül. 

A videót itt lehet látni:

A videó mellé pedig ezt írta Bruce volt felesége, Demi Moore.:

"Boldog születésnapot, BW! Annyira örülök, hogy ma ünnepelhetünk téged. Szeretünk téged és szeretjük a családunkat. Köszönjük mindenkinek a szeretetet és a kedves jókívánságokat - mindannyian érezzük őket."

A videót egyesek sasszemmel elemezték ki, és felfedezni véltek egy plusz érdekességet rajta. Mégpedig azt, hogy hiányzik a színész egyik első foga - írja a Daily Star.

Ez csak olaj volt a tűzre, és aműgy is romló egészségügyi állapota miatt, a hiányzó fogat is csak egy újabb rossz tünetnek gondolják a rajongók világszerte. Sok rajongó megkérdőjelezte, hogy mi történhetett Willis fogával, míg mások megpróbáltak lehetséges magyarázatokat gyártani.

Az egyik rajongó tweetelt erről:

"Lehet, hogy elesett, vagy [nem tud] részleges műfogsort viselni stb, ki tudja, de örülök, hogy jól néz ki és nagyszerű napja van".

Egy másik hozzátette:

"Ha tudnád, min megy keresztül BW...[az] elülső foga a legkisebb gondja most".

Egy harmadik követője figyelmen kívül hagyta a kérdéseket, és szimplán csak azt írta:

"Jól néz ki, jó látni".

Mások egyszerűen csak "jobbulást" üzentek Bruce-nak, míg néhányan egyetértettek abban, hogy "ugyanezen tűnődtek" a hiányzó foga miatt.

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás