promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bruce Willis életéről kemény döntést hozott a családja, ezzel minden felborulhat
Borítókép:  profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vége a békés családi viszonynak?

Szívszorító hírt közölt Bruce Willisről a családja. Ahogy írtuk is, a legendás színész frontotemporális demenciában szenved az afáziája mellett, és egyre rosszabb az állapota. Betegsége gyógyíthatatlansága miatt sajnos nincs remény a gyógyulásra, de Bruce családja és hozzátartozói mindent megtesznek annak érdekében, hogy továbbra is jól érezze magát és vigyáznak rá, amikor csak tudnak. 

Nos, az "amikor csak tudnak" kifejezés most fokozott jelentést kapott, ugyanis nagy döntésre szánta el megát a család a színész egészségügyi állapotának érdekében - írja a Radaronline. 

Felesége, Emma Heming és felnőtt lányai annyit vannak vele, amennyit csak tudnak, de ez a jelek szerint nem elég, hiszen Willis már szinte semmire nem képes egyedül megromlott állapota miatt. Ezért volt felesége, Demi Moore azt a döntést hozta, hogy odaköltözik Willis családjához és így segíti volt férjét és Emmát és családját. 

"Demi beköltözött, és ott is marad az utolsó percig"

- mondta a család egyik barátja. 

Emma Hemingnek és Bruce Willisnek 2 lánya van- 8 és 10 évesek -, Demi Moore-ral közösen pedig összesen 3 felnőtt lánya, tehát Bruce Willis a lányos apák mintapáldája. Nem csoda, hogy a nagy családban ilyen hatalmas a családi összetartás és segítik egymást. Emma és Demi pedig nagyon jó barátnők, nincs köztük féltékenység, nem véletlen, hogy rengetegszer osztanak meg nagycsaládos közös képeket, és a színész egészsége számukra az első most. 

Update: Azóta ellentétes információk is megjelentek, miszerint Emma Heming tagadja, hogy Demi Moore beköltözött volna hozzájuk - írja a Hola. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás