promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagyon szomorú hír: Bruce Willis felesége videóban üzent a lesifotósoknak
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az igazán elkeserítő az, hogy egyáltalán ilyen dolgokkal kell foglalkoznia most.

Bruce Willis a legnagyobb akcióhősök közé tartozott egykor. Több generáció is felnőtt remekbeszabott, kemény, szókimondó, de sokszor a humort sem nélkülöző alkotásain, melyek közül nem egy valódi klasszikussá vált az idők során.

Nagyon szomorúan olvassuk mostanában azokat a híreket, melyek a gyógyíthatatlan, demenciával küzdő sztár állapotának lassú, de biztosnak tűnő romlásával foglalkoznak. Korábban még sokakban élt a remény, hogy ha teljesen nem is épülhet fel, de azért van rá esély, hogy komolyabb mértékben fog javulni az állapota a kezelések hatására. Sajnos úgy tűnik, hogy a helyzet ennél sokkal drámaibb.

Az Insider tudósítása szerint a sztár felesége, Emma Heming, most nyilvános instagram videóban fordult az emberekhez, mondandóját elsősorban azoknak a lesifotósoknak címezve, akik folyamatosan követik szeretett és támogatásra szoruló férjét, egyetlen pillanatnyi nyugalmat sem hagyva számukra. Egy kis megértést kért tőlük, és azt, hogy hagyjanak nekik némi teret, hiszen az ő életük most a folyamatos zaklatás nélkül is éppen eléggé nehéz. Akik nem éltek még át ilyet a környezetükben, nem is sejtik, milyen hatalmas nehézségeket okozhatnak ebben a helyzetben az élet legapróbb dolgai is.

Ahogy Emma fogalmazott:

„Tudom, hogy ez a munkátok, de kérlek titeket, hogy tartsatok egy kis távolságot. Ne kiabáljatok rá a férjemre az állapotáról érdeklődve. Egyszerűen csak hagyjatok nekünk egy kis teret, hogy élhessük az életünket és képes legyek én, vagy bárki más, aki vele van, elkísérni őt biztonságban A-ból B pontba!”

Egyszerre megható és rendkívül szomorú az, ami a sztárral történik, mint ahogy az is, hogy ilyen dolgokat egyáltalán kérnie kelljen a feleségének.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás