promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sokkoló kép készült a gyógyíthatatlan beteg Bruce Willis-ről
Borítókép:  profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az akcióhőst az utcán találták meg.

Ahogy írtuk is, a 90-es évek akcióhősét, Bruce Willlis-t nemrég gyógyíthatatlan betegséggel diagnosztizálták, amikor is kiderült, hogy az afáziája mellett frontotemporális demenciája is van, melynek következtében drasztikusan romlik a színész egsészégügyi állapota és teljesen vissza kellett vonulnia a filmezéstől is. 

Bruce Willis-t olyan filmek miatt zárhattuk a szívünkbe, mint a Die Hard-filmek, Az ötödik elem, az Armageddon vagy a Hatodik érzék. 

A 67 éves színész teljesen visszavonult a nyilvánosságtól, és nagyon ritkán lehet őt látni valahol jelenlegi állapotában. Most lesifotósok mégis lefényképezték őt, ahogy az utcán sétál, és első blikkre nem is látszik rajta, hogy milyen rossz állapotban van. Baráti találkozón vett részt, akikkel kávézva sétáltak a kaliforniai napsütésben. A színész egy sapkát viselt és látszólag nem zavarták őt a fotósok - írja aDaily Mail. 

Willis felesége, Emma Heming az Instagramján jelentette be, hogy felfogadott egy specialistát, aki segítségére lehet férje speciális gondozásában. 

Demi Moore (Willis volt felesége) és gyerekei szintén a színész mellett állnak és maximálisan támogatják őt. 

„Családunk azzal akarta kezdeni, hogy kifejezzük legmélyebb hálánkat a szeretet, a támogatás és a csodálatos történetek hihetetlen áradatáért, amelyeket mindannyian kaptunk, mióta megosztottuk Bruce eredeti diagnózisát. Ennek szellemében szerettünk volna friss híreket közölni szeretett férjünkről, édesapánkról és barátunkról, mivel most már jobban megértjük, hogy mit él át. Mióta 2022 tavaszán bejelentettük Bruce afázia diagnózisát, Bruce állapota előrehaladt, és most már pontosabb diagnózist tudunk: frontotemporális demencia (ismert nevén FTD). Sajnos a kommunikációval kapcsolatos kihívások csak az egyik tünete a betegségnek, amellyel Bruce szembesül. Bár ez fájdalmas, megkönnyebbülés, hogy végre egyértelmű diagnózist kaptunk”

Itt pedig látható, hogy néz ki most Bruce Wiilis:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás