promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - október 15: a női erők felszínre törnek ezen a hétvégén, a Halak, a Skorpió és a Rák csillagjegyek fontos döntés előtt állnak
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ez a hétvége a női energiákról szól. A Skorpió, a rák és a Halak csillagjegyek is fontos döntések előtt állnak a szerelmi életüket illetően, aminek nem biztos, hogy minden esetben örülni fognak.

Kos (március 21. - április 20.)

Nagyont fontos, hogy szembenézz a problémáiddal és a párkapcsolatoddal. Gondold végig, mi történt veled az utóbbi időben, és ha változtatni kell valamin, ne halogasd tovább. Az új fejlemények boldogabbá tehetik az életedet, és a hét utolsó napja lehet a megfelelő. időpont a változás elindításához.

Bika (április 21 - május 21)

Valaki segítséget ígért neked, de ne csodálkozz, ha ez esetleg elmarad. Ne haragudj rá, mert nem biztos, hogy rajta múlt a dolog. Általa könnyebben felfedezheted belső erődet, ami segíthet átlendülni a nehézségeken.

Ikrek (május 22. - június 21.)

Vasárnap lehet, hogy magyarázkodnod kell valami miatt, de ez csak egy érzés. Lehet, hogy olyan titkot őriztél, amit most el kell árulnod, vagy csak egy félreértés merült fel. Csak legyél őszinte magadhoz, legyen tiszta a lelkiismereted, és nincs miért aggódnod. Használd a női erődet. 

Rák (június 22. - július 22.)

Ne halogasd tovább, és mondd el a párodnak, azt, ami bánt. A társas kapcsolatokban is szükség van időnként arra, hogy kitárgyaljátok a problémáitokat. Bár nem mindig lesz könnyű, kompromisszumokkal és őszinteséggel ezek talán megoldhatók.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

Talán nehezedre esik, de ne titkold el az érzéseidet. Ha megmutatod, hogyan érzel, a másik is hajlandó lesz nyitott lenni. Az őszinteség erősítheti a kapcsolataidat. Mindenek előtt azonban magadhoz légy őszinte. Boldog vagy most?

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)

Sokat aggódsz rajta, hogy reggelente nem az igazi mellett ébredsz fel. Ha így van, hagyd abba az aggódást, és lépj a tettek mezejére. Beszélgess a pároddal, mert ő is nyitott a változásra. Az őszinteség és a kommunikáció segíthet jobb kapcsolatot kialakítani.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)

Ha meg szeretnéd tartani jelenlegi párodat, kerüld a flörtölést. Vedd komolyan magad. Az őszinteség hozhat nagy érzelmeket, de vigyázz a könnyű kalandokkal, mert azok hosszú távon problémákat okozhatnak.

Skorpió (október 23. - november 22.)

Bár talán nem olyan, mint vártad, próbáld meg elfogadni a kapcsolatodat úgy, ahogy van. Ne ragaszkodj mereven az elvárásokhoz, mert a változás hozhat pozitív fejleményeket. Ha kenyértörésre kerül a sor, akkor se aggódj, használd ki a hétvége folyamán benned felszínre törő női energiát.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ha eddig a megbízhatóság volt az erőd, most talán szükséged van a szeretteid támogatására. Ne hagyd, hogy minden terhet egyedül cipeld, oszd meg az érzéseidet és beszélj többet a szeretteiddel.

Bak (december 22. - január 20.)

Ne hagyd, hogy munkahelyi változások borzolják a kedélyedet, főleg ne a hétvégén. Bízz az erődben és a tudásodban, és ne hagyd, hogy a pletykák elbizonytalanítsanak. A változások akár javadra is válhatnak.

Vízöntő (január 21. - február 18.)

Legyél megértőbb mások iránt, és ne sértődj meg, ha nem értenek egyet veled. Az emberek különbözőek, de mindenkinek vannak értékes gondolatai és álmai. Vasárnap alkalmad nyílhat rá, hogy még tovább fejleszd ezt a különleges képességet.

Halak (február 19. - március 20.)

Ma lehet, hogy apróbb vita lesz a pároddal vagy egy családtagoddal, de ne aggódj, a horoszkóp szerint este minden elsimulhat. Fontos, hogy megbeszéljétek az érzéseiteket, most ez az a lecke, amit meg kell tanulnod ebből a konfliktusból.

​Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás